040-2553975

Infobijeenkomsten

Informatieavond Samen Zwanger

Vanwege de Corona crisis zijn alle bijeenkomsten in het Maxima MC tijdelijk geannuleerd en daarmee ook de maandelijkse ‘ Samen Zwanger’ bijeenkomsten en de voorlichtingsavonden over borstvoeding. Om deze reden hebben zij een tijdelijke video gemaakt over zwangerschap en bevalling, zodat je als zwangere toch kunt voorbereiden hierop. Ook kun je de algemene video van het Vrouw Moeder Kind-centrum bekijken om een goede impressie van het ziekenhuis te krijgen.

Zodra er weer bijeenkomsten mogen worden georganiseerd in Nederland, dan zal Maxima MC ook weer de ‘Samen Zwanger’ bijeenkomsten en de voorlichtingsavonden over borstvoeding organiseren en kunt u zich hiervoor weer inschrijven. Houd de website van het ziekenhuis hiervoor in de gaten.

Bekijk de voorlichtingsvideo via de volgende link; Vrouw Moeder Kind Centrum Maxima Medisch Centrum.

 

Voorlichting over borstvoeding

Wil je voor de bevalling je voorbereiden op borstvoeding? Kom dan naar de borstvoeding voorlichtingsavond gegeven door lactatiekundige Ruth.

Waar:                     Bijgebouw PUUR – Dorpstraat 120 Veldhoven

Wanneer:              Kijk op de onderstaande website voor de actuele data en tijden

Kosten:                  gratis

Aanmelden:          www.janatuurlijk-borstvoedingscentrum.nl

Elke donderdag houdt Ruth een inloopspreekuur voor kleine vragen rondom borstvoeding. Je kan terecht tussen 9.30-12.30u. Ze zit zij op de eerste verdieping van ons gebouw.

Voorlichting over de bekkenbodem

In samenwerking met B-fysic organiseren wij gratis voorlichtingsavonden over de bekkenbodem. Op deze avond wordt informatie gegeven over de bekkenbodem in de zwangerschap en na de bevalling. De beste periode om deze voorlichtingsavond te bezoeken is tussen de 18-32 weken van de zwangerschap, maar uiteraard ben je ook buiten deze zwangerschapsduur van harte welkom. Om de avond zo vertrouwd mogelijk te houden en het stellen van vragen te vergemakkelijken, is deze avond alleen geschikt voor zwangere vrouwen.

Waar:                     Bijgebouw PUUR – Dorpstraat 120 Veldhoven

Wanneer:              25 maart, 27 mei, 26 augustus en 28 oktober

Hoe laat:                19.00-21.00 uur

Kosten:                  Gratis

Aanmelden:          vraag@b-fysicbekkencentrum.nl