040-2553975

Zwanger worden

Vaak is de periode wanneer je besluit om zwanger te willen worden een hele leuke en spannende tijd. Dat het verstandig is om na het stoppen van anticonceptie te beginnen met het slikken van foliumzuur is bij veel aanstaande ouders bekend. Maar ook andere aanpassingen in de levensstijl van jou en je partner kunnen bijdragen aan een gezonde zwangerschap.
Er is steeds meer bekend over het belang van een goede gezondheid voorafgaand aan een zwangerschap en de invloed hiervan op de gezondheid van moeder én kind.

Wij willen graag helpen om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op een gezonde zwangerschap. Je kunt bij ons dan ook terecht voor het kinderwensspreekuur (Preconceptieconsult). Een afspraak duurt ongeveer één uur. Tijdens dit consult zullen alle belangrijke thema’s rondom een zwangerschap worden besproken.

Voor meer informatie kun je terecht op:

www.deverloskundige.nl/kinderwensspreekuur/
www.strakszwangerworden.nl

www.zwangerwijzer.nl 

De kosten voor het preconceptieconsult van een uur zijn vastgesteld door de NZa en bedragen €63,35. Door meerdere verzekeringsmaatschappijen wordt dit bedrag vergoed. Vraag bij je eigen verzekering na of dit ook voor jou geldt.

Bel gerust voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak.