040-2553975

Geef je beoordeling!

We waarderen het enorm als je een beoordeling achterlaat op Google

Alvast bedankt!

Beoordelingen

Deze dames staan ECHT voor je klaar!

Puur heeft mij met mijn drie zwangerschappen begeleid.
Zij zijn in één woord GEWELDIG!
Alle dames luisteren goed naar de wensen van de aanstaande moeder en proberen deze zoveel mogelijk te vervullen.
Mocht iets niet mogelijk zijn, zijn zij daar ook heel eerlijk in zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Ga deze dames missen! ❤️

Rachel
mei 3, 2022

Warm en vertrouwd

Erg fijne verloskundige praktijk. Alle verloskundigen en assistentes zijn oprecht betrokken, rustig en sluiten aan bij je vragen en wensen. Erg deskundig en vertrouwd

Kim
april 13, 2022

Top team

Wederom weer hartelijk, liedevol en warm ontvangen door jullie. Jullie kennen iedereen die bij jullie onder controle is. Dit maakt de zwangerschap extra prettig en geeft het een goed gevoel. Jullie laten mij in m’n waarden en maar zeggen wel waar het op staat. De persoonlijke gesprekken en aandacht is superfijn, dat miste ik echt in het ziekenhuis toen ik daar onder controle moest.
Top team en top praktijk!

Jennifer Ligtenberg
maart 31, 2022

Super

Hele fijne en kundige begeleiding bij onze 4 zwangerschappen en de geboorte van 3 van onze kinderen. Helaas hebben we de laatste zwangerschap niet áf’ kunnen maken bij jullie wegens verhuizing. Maar daardoor wel het verschil meegemaakt. En wat ben ik blij dat wij 3 mooie kerels met hulp van jullie op de wereld hebben mogen zetten. En de begeleiding voor afgaand en tijdens de bevalling, maar vooral ook daarna! Daar kan menig bureau nog wat van leren!
De verhuizing naar jullie prachtige pand en de sfeer die jullie daarmee hebben gecreëerd, versterkt het gevoel wat wij bij jullie hebben gehad.

Esther
april 30, 2018

Super!!

Een super begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap! Inmiddels 1 jaar geleden, wat vliegt de tijd! Maar kijk er nog steeds met veel positiviteit op terug! Echt een aanrader voor iedereen !

Inge Pisters
april 30, 2018

Uitstekend!

goede Begeleiding tijdens mijn zwangerschap en daarna. Top team.
Bedankt voor de fijne tijd!

Liefs Renske, Jeroen en Linn

Renske Vermeer
april 30, 2018

Echte professionaliteit!!

Super bedankt voor fijne behandeling van mijn beide twee zwangerschappen!
Ik ben zo blij dat ik zojuist PUUR heb gekozen 🙂
Fantastische en enthousiaste meiden, die passie hebben voor het vak.
Altijd open en vol begrip! Top!
Ik zou iedereen eerlijk aanraden:)

Groetjes en nog meer succes!

Agnieszka, Wojtek ,Tymon en Sara

Agnieszka Bobrowska
april 30, 2018

Friendly team!

We are very happy with the care during my pregnancy. You are a very nice and friendly team!! Thank you for all the advice, professional approach and all support. With the second pregnancy will come back to you:)

Malgosia
april 30, 2018

Ontzettend warme en goede begeleiding

Tijdens mijn eerste zwangerschap zó fijn begeleid door deze dames. De persoonlijke benadering, kundige adviezen en warme uitstraling van allemaal hebben bijgedragen aan een heel fijne zwangerschap.
De tweede zwangerschap werd een tweelingzwangerschap, en dus medisch. Maar ook deze periode stond de deur open en bleef de betrokkenheid groot. Tijdens de nacontroles voelde het heel vertrouwd. Precies de ervaring die je tijdens zo’n belangrijke periode hoopt te krijgen. Ook al zijn onze kids al bijna 3 en 1, nog vaak denken we terug aan die fijne periode, super!

Evy Migchels
mei 1, 2018

Zeer prettige begeleiding!

Freja is nu bijna 1 jaar oud! De zwangerschap verliep op het laatst niet helemaal vlekkeloos, maar de hele periode ben ik erg goed door jullie begeleid! Ik voelde me altijd gehoord en op mijn gemak bij jullie. Ook na de bevalling werd ik goed geadviseerd. Nogmaals bedankt!

Mireille Vogels
mei 1, 2018

Toppers

Tijdens mijn laatste zwangerschap heb ik meer pech gehad dan bij mijn 2 eerdere zwangerschappen. Ik ben erg goed begeleid en er was erg veel aandacht voor mijn verdrietige periode! Ik vond de controles vaak gezellig en ik heb duidelijke uitleg gehad bij al mijn vragen! Een superteam en ook in de kraamweek erg gezellige bezoekjes gehad!

Mieke Gerritzen
mei 1, 2018

Super fijne veroskundigen

We zijn erg tevreden over de begeleiding. Altijd rustig, meedenkend, ondersteunend en behulpzaam.

Sylvia van der Hagen
mei 2, 2018

Geweldige begeleiding gehad!

Samen met mijn man heb ik genoten van de positieve begeleiding bij Puur. Alles was nieuwe voor ons en jullie hebben ons daar heel fijn in begeleid. Ook toen de zwangerschap wat gecompliceerd verliep, bleven jullie betrokken. Helaas konden we door onze verhuizing niet bij jullie praktijk blijven, maar we zullen jullie zeker aanraden aan andere stellen! 🙂

Marina Harinck
mei 2, 2018

Hele fijne ervaring!

Mijn naam is Amber Gooskens en ben moeder van Bram (3 jaar) en Thijs (8 maanden). Vorig jaar augustus ben ik in het MMC Veldhoven bevallen met begeleiding van Michelle. Voor mij was zo’n grote praktijk even wennen aangezien ik tijdens mijn zwangerschap van Bram in Leende woonde en toen in een kleinschalige praktijk kwam.

Ik vond het erg fijn dat ze bij Puur goed hun best doen om iedereen die in de praktijk werkt te leren kennen. Zodat je, wanneer je gaat bevallen, geen wildvreemde aan je bed hebt. Wij hebben ons tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed erg op ons gemak gevoeld. Ook vonden we dat we altijd gehoord werden en serieus genomen!

Uiteindelijk dus in het ziekenhuis poliklinisch bevallen, dat was onze eigen keus. De rust en begeleiding was top! Er werd echt gekeken naar wat ik graag wilde. Michelle, bedankt daarvoor!

Liefs, Amber en een kus van Thijs!

Amber Gooskens
mei 2, 2018

Top vrouwen

Bij mijn eerste 2 zwangerschappen had ik Nicole, Arlaine en Malou.
Dit voelde echt heel vertrouwd en persoonlijk.
Mijn tweede bevalling is zelfs een thuisbevalling geworden en dat was een geweldige ervaring dankzij Arlaine.
Bij mijn derde zwangerschap kreeg ik Monique, Janneke en Michelle erbij.
Vooral Michelle heb ik veel gezien voor mijn controles wat ook al snel als vertrouwd voelde.
Het is dat ik verschrikkelijke zwangerschappen heb, want anders was ik zo voor een 4de zijn gegaan alleen maar om hen weer te zien.
Maar ik heb gelukkig 3 wondertjes en door deze top vrouwen waren het toch bijzondere zwangerschappen , bevallingen en begeleiding naderhand.

Noortje schouten
mei 2, 2018

Professioneel, vertrouwd en persoonlijk

Tijdens beide zwangerschappen top begeleid door de dames, met veel persoonlijke aandacht. Fijn dat ik alle verloskundigen voor de bevalling al eens gezien had, zodat er geen vreemde aan mijn bed stond. En tijdens de bevalling werd goed geluisterd naar wat ik wilde en wat ik in mijn bevallingsplan had staan, erg fijn. Ook de nazorg was top. Mocht er nog een derde komen, dan kies ik zeker weer voor jullie!

Vera
mei 3, 2018

Beste hulp die je kunt wensen

Onze zwangerschap was onverwacht en daardoor zaten wij met veel vragen en wisten we niet erg veel van het hele proces maar jullie hebben ons altijd gerust gesteld en we konden altijd bij jullie terecht met vragen.
Ook hielpen jullie ook erg goed na mijn bevalling met de problemen die ik ondervond.
Mocht ik ooit weer zwanger worden zal ik zeker bij jullie komen!

Soraya
mei 3, 2018

Geweldig team Puur verloskunde Veldhoven

Ik heb 2 bevallingen met dit fantastisch team meegemaakt en raad het iedereen aan.
De controles zijn erg prettig, de dames zijn duidelijk en kundig en je kan al je vragen aan ze stellen. Ze bereiden je heel erg goed voor op de bevalling en begeleiden je ook na de bevalling en komen graag op kraambezoek een beschuitje mee eten 🙂
De dames van Puur verloskunde hebben goed contact met de kraamzorg, zodat ze altijd weten hoe het met jou en je baby gaat.
Deze dames zijn erg lief en attent voor jou en je baby, zelfs buiten hun werktijden maken ze altijd even tijd voor je.

Jacqueline van Willigen
mei 4, 2018

Puur!

Gewoon top!

Professioneel en begaan. Alles werd goed uitgelegd en desnoods nogmaals en nogmaals. Zowel tijdens de bevalling als de zwangerschap als de nazorg.
Ik vond het vooral prettig dat je met iedere verloskundige al eens kennis gemaakt had voor “het echte werk ” begon.

Michelle heeft mijn bevalling erg goed begeleid! Precies wat ik nodig heb!

Nicole Mollen
april 29, 2018

Guusje klaverdijk

Mijn controles gingen voornamelijk via het ziekenhuis maar voor vragen ook na de bevalling kon ik bij jullie terecht! Jullie hebben een onwijs mooie praktijk en lieve medewerkers!

Ga zo door en bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik zeker bij jullie.

Groeten,
Kimberley, Bart en Guusje

Kimberley Klaverdijk-Petersen
april 29, 2018

Liefdevol en geruststellend

Bij mijn eerste en tweede zwangerschap ontzettend veel steun ontvangen van de dames! Vooral bij mijn tweede zwangerschap ervaarde ik veel meer stress en kopzorgen, hier hielpen jullie mij heel erg goed bij en jullie waren altijd een luisterend oor en kwamen met fijne tips en liefdevolle woorden. Toppers allemaal! Ondertussen is onze oudste 3 jaar en de jongste 9,5 maanden! Tijd vliegt..

Matty Slaats
april 29, 2018

Super

Goede en duidelijke informatievoorziening. Deskundige begeleiding en een luisterend oor. Persoonlijk betrokken. Helaas werd ik overgedragen aan het ziekenhuis ivm de tweeling, maar de dames bleven nauw betrokken.

Maartje vd Schans
april 29, 2018

Top!

Wat een super fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap! Alle verloskundige zijn heel aardig en geduldig. Je kan altijd bellen voor vragen en je kan ook snel terecht als je je zorgen maakt. Helaas moest ik worden ingeleid en kreeg ik dus het personeel van het ziekenhuis. Maar direct na de bevalling kwam arlaine langs om te kijken.

Bij een tweede zwangerschap ga ik hier zeker weer naartoe!

Evelien Rooijackers
april 29, 2018

Top!

Alweer ruim een jaar geleden, maar toch laat ik nog even weten dat ik jullie praktijk aan anderen kan aanraden! Het voelde meteen vertrouwd en ik kom er met al mijn vragen terecht. Fijn ook dat veel bij jullie in huis kon. Goed dat jullie meedoen aan onderzoek. Ik moest ook even ‘afkicken’ toen ik niet meer hoefde te gaan, het was ook gewoon gezellig :).

Saskia
april 29, 2018

Fijn!!!

Ben heel blij met de kraamverzorging van puur… heel begripvol, behulpzaam, en ik had echt t gevoel als ik hun altijd voor alles kon bellen…. Bobbi is nu bijna 6 maanden en kijk nog steeds heel happy terug naar mijn zwangerschap en kraamtijd! Mis t zelfs soms wel eens….. mocht er ooit een 2e komen…. is puur zeker de verloskundige praktijk waar ik terug naar toe ga!

Cecile
april 29, 2018

Super lieve meiden

Ik beb enorm blij dat we voor puur hebben gekozen. Het zijn stuk voor stuk lieve dames. Ook enorm betrokken en je kunt ze voor alles bellen.

Angelique Vialle
april 29, 2018

Vik

Hij is al weer 8 maanden maar heb het heel fijn gehad bij jullie! Goede begeleiding fijne meiden.
En uiteindelijk met de bevalling overgenomen door het ziekenhuis helaas maar tot het laatste me goed begeleid

Yvon van de spijker
april 29, 2018

Super!

Ondanks dat ik vanaf de eerste dag van mijn zwangerschap in het ziekenhuis liep. En daar niet echt op mijn gemak was met echt praten over mijn zwangerschap. Vind ik het super fijn dat ik er voor gekozen heb en dat het kon, om vanaf 20 weken toch ook bij jullie onder controle te zijn. Het gaf mij een vertrouwd gevoel.

Chrissy
april 29, 2018

Een fijn en divers team van verloskundigen

De titel die ik deze beoordeling heb gegeven, zegt meer dan genoeg!

Hartstikke bedankt!

Groetjes,

Wil, Marissa en Giovanni Mucke

Marissa steenman
april 29, 2018

Betrokken, laagdrempelig en ervaren!

Tijdens mijn zwangerschap kon ik altijd terecht. Jullie betrokkenheid was/is ook altijd groot. Jullie zijn allemaal stuk voor stuk toppers en heb me daardoor altijd zeker gevoeld en het gevoel gehad dat het goed zou komen. Zowel tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Natascha bogaars
april 29, 2018

Geweldig fijne en vertrouwde begeleiding!

Wij hebben een super fijne zwangerschaps begeleiding gehad.
Geen vraag was te veel..
Helaas kon ik niet bij een van jullie bevallen ivm enkele complicaties.
Ook tijdens mijn kraamweek waren jullie er voor ons, altijd zo lief dat vond ik echt bijzonder!
Bij een volgende zwangerschap kies zeker weer voor Puur verkoskundig centrum!!

Evelien
april 29, 2018

Superteam

Op 14 september 2017 is Lynn geboren, wij kozen voor een badbevalling thuis en zijn daarbij fantastisch geholpen door Janneke. De controles en begeleiding zijn professioneel en voelen tegelijk vertrouwd aan. Waar het één en ander misging bij onze kraamzorg, zette Puur een tandje bij. Vol lof!

Janneke Verbaant
april 29, 2018

Super!

Wij hebben bij beide kinderen een hele fijne begeleiding gehad, zowel tijdens de zwangerschap, de thuis bevallingen en de nazorg!
Bij de tweede zijn de praktijken samen gaan voegen naar Puur en dat ging heel vloeiend, iedereen is goed op elkaar ingespeeld. Echt een aanrader!

Marieke
april 29, 2018

Bijzondere zwangerschap

Super fijne praktijk. De zwangerschap van ons tweede kindje verliep niet zo als we van te voren gedacht hadden. Maar we hebben altijd veel steun gehad vanuit de praktijk en we konden altijd rekenen op steun van hun.
Toen onze kleine geboren was en nog in t ziekenhuis lag kwamen ze ook langs.
Ondanks dat t niet zo gegaan is zoals je van te voren bedenkt heb ik toch de warmte ervaren van het team wat werkzaam is.

Lindy
april 29, 2018

Fijne ervaring en top dames!

Alweer een jaar geleden dat ik ben begeleid door de dames van Puur.
Ik heb er goede ervaringen mee gehad. Ik kon altijd terecht met vragen, ze luisteren naar je en het was ook altijd gezellig.
Ook bij de bevalling super goed begeleid.

Mocht er een tweede komen kies ik zeker weer voor Puur.

Iris
april 29, 2018

Twee zwangerschappen super fijn ont(ver)zorgt

Tijdens beide zwangerschappen fijn begeleid en ontzorgd
Vind het nog altijd jammer dat ik niet ook onder jullie begeleiding heb kunnen bevallen

Judith
april 29, 2018

Super fijne begeleiding!

De afgelopen jaren heb ik 2 keer mogen genieten van de zorg van Puur. Er is altijd een luisterend oor, er is altijd meteen goede zorg en geen vraag is te gek. Nooit heb ik ook opnieuw iets hoeven te vertellen. Er is een zeer goede overdracht naar elkaar. Veel beter als in het ziekenhuis. Bijna jammer dat ik er niet meer heen hoef!

Bregje
april 29, 2018

Toppers

Ik heb de periode bij Puur verloskunde als heel prettig ervaren. In deze bijzondere periode hebben jullie mij heel fijn geholpen en kon in bij jullie terecht wanneer ik wilde. Daarnaast vond ik het ook super dat ieder van jullie zich betrokken voelde bij onze zwangerschap, dit gaf ons heel veel vertrouwen in jullie! Jullie zijn stuk voor stuk toppers!

Brenda Smits
april 29, 2018

Top team!

Ik heb een hele fijne ontspannen zwangerschap en bevalling gehad dankzij Puur! Nicole begeleidde me super tijdens de bevalling en alle andere verloskundigen hebben me ook super goed begeleid tijdens de zwangerschap en kraambed. Ik raad jullie aan iedereen aan!

Sandra van der Heijden
april 29, 2018

Superr

Ik ben heel tevreden van Puur verloskundigen.

Sonia
april 29, 2018

Betrokken

Voor mijn eerste zwangerschap ging ik af op verhalen van vriendinnen. Zij hadden goede ervaringen bij jullie. Na dat ik bij de eerste toch medisch werd mocht ik wel bij jullie blijven komen om gezellig te kletsen. Bij de 2de ging het hetzelfde. Ik kon bij jullie ook mijn hart luchten over dingen die ik niet fijn vond. Nu 2 mooie kids verder kan ik jullie alleen maar aanraden. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jullie.

Lisette
april 29, 2018

Goede zorg

Ik ben super lief behandeld door de verloskundigen. Als ik me eigen zorgde maakte hoefde ik maar te bellen en ik kon bij ze terecht. Ze zijn een luisterend oor en hebben zoveel goeie tips. Dit is de beste verloskundige praktijk die er is.

Melanie
april 29, 2018

Geweldig

Wij zijn bevallen van onze tweeling.
Slechte start gehad door de kraamhulp.
Maar jullie hielpen er ons doorheen.
Ik heb me altijd vertrouwt gevoeld bij jullie.
Een voor een toppers!

Pien veldmeijer
april 29, 2018

Super fijne praktijk

Super fijne praktijk met allemaal leuke, lieve mensen die er werken. Zeker een aanrader om naar deze praktijk te gaan.

Mandy van den Heuvel
april 29, 2018

Super

Super fijne verloskundige praktijk waar ik allebei mijn zwangerschappen heen ben gegaan ze hebben super geholpen tijdens de zwangerschap en de bevalling was ook super??Op en top super verloskundige allemaal??

Alix Frishert
april 29, 2018

Geweldige meiden!

Puur heeft ons met beide kindjes geweldig geholpen. We konden alles vragen en voelden ons altijd welkom. De meiden zijn kundig en weten je op je gemak te stellen! Heel erg bedankt!!
Veel liefs, Mark, Linda, Koen en Pleun

Linda Dirne
april 29, 2018

Zo dankbaar!

Met 1ste zwschap tot en na de bevalling goed begeleid.. Met 2de zwangerschap miskraam gehad van een vruchtzakje… Toen we het slechte nieuws hoorde helemaal met ons meegeleefd.. en daarna ook de leuke nieuws… zwangerschap van de twins? Wat was ik weer zo blij en emotioneel en weer zo dankbaar dat ik in goede handen overgedragen werd bij mmc veldhoven. Top begeleiding en een hele fijne periodes achter de rug… Ik vond toch jammer dat we met 2ling zwangerschap naar het zh moesten? Maar met kraambed weer een top zorg gehad.

S. Alkan
april 30, 2018

Superteam!!

De eerste keer een miskraam gehad, ook daar ben ik heel fijn in begeleid door jullie. De volgende zwangerschap is wel goed gedaan, ook is het jullie op een gegeven moment zeker gelukt om mij als controlfreak toch rustig te krijgen en me vertrouwen in mijn lijf en in de zwangerschap te geven. Toen is onze mooie dochter Lonne geboren. Ik moest wel even wennen maar leerde ook van jullie dat, dat gewoon oke is.
Hele fijne begeleiding gehad ook tijdens de bevalling, jullie wisten precies wat ik nodig had en hadden aan 1 blik van mij genoeg. Mocht er ooit een tweede komen dan ben ik zeker weer bij jullie, alleen vind ik het zo wel even prima en ben ik nu aan het genieten van ons wondertje dat mede door jullie op deze wereld is gezet.

Moniek van Loon
april 30, 2018

Uitstekende zorg

Wij zijn uiterst tevreden over Puur Verloskundigepraktijk.
Alle verloskundigen zijn zeer kundig en persoonlijk betrokken bij ons geweest.
Stuk voor stuk allemaal lieve meiden

Loes Coppens
april 30, 2018

Fijne periode

Onze zoon Krijn is nu 8 maanden (24 augustus 2017).
Ik wist pas laat dat ik zwanger was (bij 16 weken). Daar door was ik te laat voor een nipt test maar daar voor in de plaats waren de controles soms wat uitgebreider wat heel fijn was.
Kon alles vragen niks was gek, wat erg fijn was en mij ook weer gerust stelde.

Martijn, Willemijn en Krijn

W Hermens
april 30, 2018

Heel goed

Fijne begeleiding en altijd goede informatie gekregen. Rustig en altijd bereikbaar voor hulp en eventuele vragen. Ruimdenkend en heel vriendelijk!

Kelly Keeris
april 30, 2018

Fantastisch team!

Wij hebben van jullie tweemaal begeleiding mogen krijgen tijdens de zwangerschap van onze zoon Ties (2014) en onze zoon Thomas (2017). Wat een fantastisch team zijn jullie! Stuk voor stuk hebben jullie ons op ons gemak weten te stellen, al onze vragen beantwoord en nog zo veel meer❤️. We voelden ons met ons gezin zo belangrijk dankzij jullie. Heel erg bedankt!

Evelien Awouters
april 30, 2018

De beste verlokundige praktijk

Ik ben zeer tevreden van deze praktijk 🙂 Ik had de plezier met uitstekend team die mij heeft geholpen. Wij willen graag een tweede kindje en weten we zeker waar we moeten zijn, super bedankt voor de hele hulp en graag tot ziens 🙂

Groetjes Annie Todorova

A. Todorova
april 30, 2018

Hele fijne ervaring

Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor deze praktijk. Alle dames zijn betrokken, lief en kundig. Voor bijna alles kun je in de praktijk terecht doordat er verschillende gespecialiseerde verloskundigen werkzaam zijn. Niet te vergeten, de locatie is natuurlijk ook prachtig.

Mocht er nog een tweede kindje komen, dan kies ik zeker weer voor jullie!

Rita
april 16, 2018

Super begeleiding!!!!

Tijdens beide zwangerschappen en thuis bevallingen op een super prettige en vooral persoonlijke manier begeleid door deze toppers!
Onze oudste dochter werd erg leuk betrokken bij alle controles en na de super snelle thuisbevalling. Altijd erg betrokken, aandacht voor de individuele situatie, zeer professioneel en gezellig!

Mayke
april 17, 2018

super fijn!

We zijn bij onze 2de zwangerschap weer super goed begeleid, er werd naar ons geluisterd en ons zoontje werd er ook bij betrokken!

Samantha Akkers
april 16, 2018

Een heel goed gevoel

Onze dochter is nu 9 weken en ik kijk met een heel goed gevoel terug op de tijd bij ‘ PUUR’. Dat begon al bij het eerste telefoontje om door te geven dat ik zwanger was. Er werd heel oprecht blij en enthousiast gereageerd, ook al krijgen ze regelmatig dit nieuws. Elke zwangerschap is bijzonder. Alle verloskundigen komen deskundig over en ze zijn ook allemaal even aardig, waardoor ik nooit een voorkeur heb gehad. Helaas ben ik onder medische begeleiding in het ziekenhuis bevallen, maar het was fijn om de verloskundigen in de kraamweek weer te zien en het resultaat van de goede zorgen te showen, onze dochter.

Saskia
april 16, 2018

Geweldig!

Hele fijne begeleiding tijdens mijn twee zwangerschappen en bevallingen! Supermooie herinneringen aan over gehouden.
Professioneel, persoonlijk, gezellig en altijd tijd voor vragen.

Judith Renders
januari 12, 2018

Persoonlijke en kundige begeleiding

Van mij krijgen jullie een 10! Ben ontzettend blij met hoe jullie mij begeleid hebben tijdens mijn zwangerschappen en hoe Janneke en Michelle mij hebben geholpen tijdens de bevallingen. Mijn ervaring is dat jullie heel betrokken waren en er altijd tijd was voor een vraag of een praatje.

Jacqueline
december 28, 2017

Top verloskundigen

Tijdens de vorige zwangerschap zijn wij begeleid door Puur en nu jullie samen zijn gegaan hebben wij wederom voor jullie gekozen.
Wij zijn tevreden over de deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. Het was altijd prettig om op controle te komen, waar ook vaak veel aandacht was voor onze dochter die vaak mee kwam.

Christel
december 28, 2017

Great practice

The practice made my pregnancy and delivery as comfortable and enjoyable as possible. Thank you very much for all the care and attention for me and my family!

Andreea
december 28, 2017

4x scheepsrecht top praktijk!!

Voor de 4e keer ben ik super begeleid door deze lieve, vakkundige, knappe dames. Het voelde iedere keer weer vertrouwd. Ik had geen andere praktijk willen hebben. De dames zijn een “Puur” team samen, bedankt!!!

Caroline
december 28, 2017

De geboorte van onze Lux!

Wat heb ik veel steun gehad aan Puur Verloskunde na mijn eerste miskraam. Ik was erg onzeker, maar hun hielpen mij er doorheen!
En nu heb ik een prachtige dochter, Lux in mijn armen! Bedankt dames!

Yvian van Genechten
december 30, 2017

Super lieve en gemoedelijke organisatie

We hebben het super ervaren bij Puur verloskundige. Elke verloskundige was op de hoogte van de situatie, wist hoe ze ons het beste konden helpen, altijd tijd voor je en hebben enorm in de kraamtijd hun best gedaan om van alles te regelen !!

familie Hol
december 31, 2017

Super fijne verloskundigepraktijk

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens mijn zwangerschap!
Alle verloskundige zijn erg lief en begeleiden je goed tijdens je zwangerschap je kon alles vragen en kreeg er duidelijk antwoord op!
Altijd fijne controlers en er word echt tijd voor je genomen! ?
Jammer genoeg werd in het snel duidelijk toen mijn bevalling begon, deze niet kon gebeuren met hulp en begeleiding van de lieve dames van PUUR! Jammer genoeg moest ik na controle in het ziekenhuis blijven!
Toen ik daar lag ben ik wel nog heel fijn begeleid gerust gesteld en geholpen door Monique! Jammer genoeg kon zij mijn bevalling niet doen!
Blij dat ik bevallen was!
Maar dat hield ook in geen PUUR meer dat vond ik wel jammer!

Lieve dames super bedankt voor alles tijdens onze zwangerschap!

X Janneke & Rik & Sem

Janneke Meulenbroeks
januari 2, 2018

Wat ben ik blij met de dames van Puur verloskunde!

Wat hebben jullie ons een warm gevoel kunnen geven tijdens de zwangerschap!
Jullie zijn zo lief en begripvol, de tijd die jullie voor ons namen, fantastisch gewoon!
Niets is teveel gevraagd en we voelde ons echt een individu (groot verschil met het ziekenhuis).
Ik ben heel erg blij met jullie!

Linda Kaltenbagh
januari 4, 2018

Toppers!

Hele fijne begeleiding gehad bij beide zwangerschappen. Alle verloskundige zijn oprecht met je begaan. Ze nemen alle tijd voor je, geen vraag is hen te veel. Zowel telefonisch als in de praktijk is er een luisterend oor en een zorgzaam, behulpzaam gevoel. Je merkt bij allen de passie voor het vak. De praktijk geeft een fijne en warme huiselijke sfeer.

Monique van nuland
januari 9, 2018

Heel persoonlijk

Ik ben nu 3 keer door de lieve dames van puur begeleid tijdens mijn zwangerschappen. Alle keren heb ik het als heel persoonlijk, vriendelijk en zorgzaam ervaren. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een van de zovelen was. Er was altijd tijd voor een gezellig praatje en ik kon altijd terecht met vragen.

Hoewel ik erg blij was dat de bevalling achter de rug was, betekende dat ook dat de controles bij puur niet meer hoefden. Dat was dan wel weer jammer 🙂

Ik zou ze iedereen aanbevelen!

Elze Tutelaers
augustus 20, 2017

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de verloskundige zorg van Puur, met name over de goede combinatie van deskundigheid/professionaliteit enerzijds en warmte/betrokkenheid anderzijds.
We zouden Puur absoluut aanraden.

Merel Eilers
0
oktober 3, 2017

Superfijne begeleiding!

Wij zijn ontzettend goed begeleid tijdens 2 fijne zwangerschappen. Stuk voor stuk toppers die betrokken zijn bij de zwangerschap en het kraambed. Zeker ook na de fusie niets dan lof voor alle dames!

Wendy Schennink
juli 31, 2017

Bedankt

Met veel zorg, kennis en vertrouwen begeleid.
In het bijzonder Nicole en Michelle, zij mij/ons door ups&downs de gehele zwangerschap heen hebben geholpen.
Super bedankt!
Aanrader voor alle zwangere

Linda
augustus 1, 2017

Prettige begeleiding

Tijdens mijn twee zwangerschappen ben ik goed begeleid door de dames van Puur. Er wordt goed naar je geluisterd en meteen actie ondernomen als het nodig is.
Ook na de bevalling wordt er regelmatig een bezoekje afgelegd voor nacontrole, wat ik erg waardeerde!

Mireille Vogels
augustus 15, 2017

Geweldig

Kort en krachtig, een super praktijk met goede en enthousiaste werknemers! Ik zou iedereen deze praktijk aanraden! Ga vooral zo door.

Iris X

Iris van het Hof
juli 31, 2017

Van begin tot eind

Het krijgen van een kindje is een fantastische reis maar niet altijd de makkelijkste.
Voor sommige is de weg wat langer en voor andere zit hij vol met kuilen.
Maar hoe je weg ook is de dames van Puur staan altijd voor je klaar om je te helpen op alle manieren die mogelijk zijn.
Altijd kon ik bellen of mailen met alle vragen die er waren. Geen vraag was te gek en het antwoord was altijd vriendelijk en geruststellend.
Tijdens mijn bevalling werd al vrij snel duidelijk dat dit niet zou gaan verlopen zoals ik het in mijn hoofd had. En wat ben ik blij met de steun die Monique me daarin geven heeft en de fantastische begeleiding naar het ziekenhuis. Gelukkig mochten we na de bevalling vrij snel weer naar huis.
Maar eenmaal thuis bleef onze zoon suf en had moeite met drinken. We zijn onze kraamverzorgster en de dames van Puur, in het bijzonder Nicole, nog iedere dag dankbaar dat ze zo alert gereageerd hebben hierop en we op tijd weer in het ziekenhuis waren. Ook daar hebben alle dames ons bezocht om te informeren hoe het ging en om een hart onder de riem te steken.
Dames jullie zijn kanjers en mocht er ooit een broertje of zusje komen dan zijn jullie de eerste die ik bel en komen we erg graag weer bij jullie langs!

Marlène
juni 13, 2017

Betrokken en vertrouwd.

Wij zijn erg tevreden over de praktijk. De verloskundigen zijn heel kundig betrokken en geïnteresseerd. Wij voelde ons allebei meteen heel erg op ons gemak.
Ik heb de nieuwe praktijk alleen gezien bij de nacontrole, maar die is prachtig en maakt het plaatje helemaal compleet.
Als het aan ons ligt komen we nog een keer terug…

Anke van Kemenade
juni 9, 2017

Super fijne zorg tijdens de zwangerschappen

Met beide zwangerschappen hier geweest en ondanks dat ik bij beide kindjes over moest gaan op controles en bevalling in/door t ziekenhuis mocht ik blijven komen voor de andere controles en geruststelling . Ook tijdens de ziekenhuis opname voor de bevalling zelf zeer betrokken! En fijne nazorg!
Een dikke tien!

Judith
mei 2, 2017

Geweldig

Wat een fijne praktijk!
Leuke meiden met een super goede begeleiding!
Inmiddels is onze dochter Olivia alweer 15 weken.
We hebben de bevalling heel erg goed doorstaan met de geweldige ondersteuning van Janneke.
Ook werd onze zoon er heel erg leuk bij betrokken tijdens afspraken en na de bevalling
Ik heb alleen maar positieve woorden voor deze verloskundigen!

April Teeuwen
mei 9, 2017

Wat een super team!

Alle drie mijn zwangerschappen ben ik begeleid door deze super dames.
Altijd een luisterend oor, voldoende tijd voor je en mijn andere kinderen werden steeds betrokken bij alles. Echt super!

Angela Janssen
mei 11, 2017

Bedankt voor alles!

3 zwangerschappen en allemaal anders qua begeleiding. Bij jullie begonnen met Robin,maar uiteindelijk door het ziekenhuis overgenomen. Met Tjeu helemaal de begeleiding daar gehad en bij Noa gelukkig alles een keer bij en met jullie. Qua begeleiding was dat de allerfijnste! Jullie zijn lief, behulpzaam, luisteren, geven advies en denken mee. Dankjewel voor alles! En hoewel waarschijnlijk niet meer op de praktijk: Hopelijk nog eens tot ziens!

Ellen
mei 9, 2017

Super begeleiding!

De begeleiding is super! De verloskundigen nemen alle tijd voor je en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden zowel op het spreekuur als telefonisch. Ze hebben zeer zeker bijgedragen aan een fijne zwangerschap. Ik kijk er met plezier op terug!

Corinne
maart 31, 2017

Liefdevolle persoonlijke zorg!

Bij beide zwangerschappen zijn we bij puur onder controle geweest, altijd tijd voor je en voor vragen tussen de controles door. Ook bij de tweede zwangerschap werd ons zoontje betrokken bij de onderzoekjes tijdens de controles, dit maakte de zwangerschap en het krijgen van een zusje “echt” voor hem.

Het was even wennen voor ons de praktijken die samen gefuseerd zijn, maar de organisatie van de zorg bleef voorop staan. De zorg tijdens beide bevallingen was top! Veel aandacht voor mijn welzijn tijdens de bevalling maar ook zeker voor de kindjes. Door puur hebben wij nu twee gezond kindjes op de wereld gezet, ontzettend bedankt Arlaine en Nicole.

Veel succes met jullie praktijk voor de toekomst.

Daniëlle van de kerkhof
maart 31, 2017

Echte toppers!

Enorm bedankt voor de fijne begeleiding van beide zwangerschappen. Jullie zijn er als dat nodig is, stellen je gerust en bieden een luisterend oor. Fantastische enthousiaste meiden die passie hebben voor het vak. Bedankt!

Marlijn de Groot
maart 31, 2017

Mooie thuisbevallingen

Twee van mijn drie wondertjes zijn onder begeleiding van PUUR Verloskunde op de wereld gezet!

We hebben de begeleiding heel fijn ervaren. De controles waren persoonlijk en ook prettig voor mijn andere kinderen. Ze werden er ook bij betrokken wat leuk voor ze was en als ze lekker wilden spelen kon dat ook.

Ik kijk heel goed terug op twee thuisbevallingen. Doordat ik vertrouwen in PUUR Verloskunde had en ze enorm veel rust uitstralen heb ik mijn twee erg snelle bevallingen toch als heel rustig ervaren.

Nicole en Duuk
maart 31, 2017

Super begeleiding

Wij hebben de begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nacontroles als zeer prettig ervaren. Iedereen is zeer kundig, maar vooral ook heel menselijk, empathisch, vriendelijk en flexibel.

Het is fijn dat er ook mogelijkheid is voor spreekuren in de avond en de overdracht naar elkaar is heel goed.

Kortom, zeer fijne en goede zorg!

Dorien Lobbezoo
maart 31, 2017

Professioneel en betrokken

Ik heb de zorg door Puur als zeer positief ervaren. Ik was er meteen op mijn gemak en kon er altijd met mijn vragen terecht. Richting de bevalling ben ik goed betrokken in de keuzes met een gezonde zoon als prachtig resultaat!

Saskia
maart 31, 2017

Prettige verloskundigenpraktijk

In december 2013 en januari 2017 hebben we beide keren een mooie bevalling gehad. De dames van Puur verloskundig centrum bieden fijne hulp, we hebben de controles dan ook altijd prettig ervaren. Wij zijn enorm trots dat wij mede dankzij de hulp van Puur een mooie zoon en dochter hebben gekregen

Mieke Vennix
maart 31, 2017

Verloskundigen met passie

Ik ben begonnen bij de groepspraktijk Veldhoven. De zorg rondom mijn zwangerschap heb ik als zeer goed ervaren. Ze stonden 24 uur per dag voor je klaar en kon altijd bellen als je vragen had. Wat ik merkte in de praktijk dat je hier echt geen nummer was maar dat de tijd voor je name ook al liep daardoor het spreekuur uit. Tijdens mijn zwangerschap een paar keer doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daarna namen ze weer contact op hoe het met mij ging echt zeer betrokken. Met de fusie gaven ze de mogelijkheid om de andere verloskundige beter te leren kennen super was dat.

Jammer genoeg hebben ze mijn bevalling niet mogen begeleiden maar top dat ze dan nog bellen of ze iets voor mij konden betekenen. Als ik ooit een volgende zwangerschap zou hebben zou ik weer kiezen voor hun.

Dames ga vooral zo door jullie zijn dames met passie voor het vak.

Succes met alles!

Groetjes Danielle

Danielle
maart 31, 2017

Onze ervaring

Wij zijn zeer tevreden over onze tijd dat we bij de praktijk kwamen. We zijn deskundig en vriendelijk geholpen en konden altijd terecht met vragen of evt een extra controle. Ik ben voor de nacontrole op de nieuwe locatie geweest en het ziet er super uit! Ook hier ben ik wederom goed geholpen. Mocht het ons gegund zijn om nog een tweede kindje te krijgen, dan komen we zeker weer bij jullie terug!

Groetjes en hopelijk tot de volgende keer!

Liselotte Dijk, Nick van den Boogaard en Benthe
maart 31, 2017

Een fijne periode

Wij kijken met heel veel plezier terug op de periode dat wij tijdens de zwangerschap op controle zijn geweest bij Puur Verloskundig Centrum Veldhoven. Wij hebben de zorg van de verschillende verloskundigen als zeer prettig ervaren. De persoonlijke aandacht en de 100% betrokkenheid maakt dat wij een hele fijne periode hebben gehad.

Dirk en Marieke
maart 24, 2017

Wat een toppers

Jullie krijgen van mij zeker een 5 ik heb zo’n mooie tijd bij jullie gehad.

Je kan altijd met je vragen terecht dag of nacht. Fijne afspraken zowel in de avond zodat ook manlief mee kon. Voelde me altijd op mijn gemak goede zorg hele lieve mensen. Alles werd goed in de gaten gehouden, en dat geeft je een fijn gevoel. Ik heb 2 zwangerschappen bij jullie gelopen met een super gevoel. Wie weet kom ik terug maar dat zien we in de toekomst.

Jullie zijn stuk voor stuk toppers succes met jullie nieuwe stekkie.

Michelle
januari 27, 2017