040-2553975

Geef graag je eigen beoordeling!

Met dit formulier kun je je eigen beoordeling achterlaten op de website. Na het inzenden van je beoordeling zal deze na goedkeuring zo snel mogelijk online verschijnen!

Alvast bedankt

Verplicht veld

Geef een titel voor je beoordeling
Wat vond je van ons?

Beoordelingen

Hele fijne ervaring

Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor deze praktijk. Alle dames zijn betrokken, lief en kundig. Voor bijna alles kun je in de praktijk terecht doordat er verschillende gespecialiseerde verloskundigen werkzaam zijn. Niet te vergeten, de locatie is natuurlijk ook prachtig.

Mocht er nog een tweede kindje komen, dan kies ik zeker weer voor jullie!

Rita

Super begeleiding!!!!

Tijdens beide zwangerschappen en thuis bevallingen op een super prettige en vooral persoonlijke manier begeleid door deze toppers!
Onze oudste dochter werd erg leuk betrokken bij alle controles en na de super snelle thuisbevalling. Altijd erg betrokken, aandacht voor de individuele situatie, zeer professioneel en gezellig!

Mayke

super fijn!

We zijn bij onze 2de zwangerschap weer super goed begeleid, er werd naar ons geluisterd en ons zoontje werd er ook bij betrokken!

Samantha Akkers

Een heel goed gevoel

Onze dochter is nu 9 weken en ik kijk met een heel goed gevoel terug op de tijd bij ‘ PUUR’. Dat begon al bij het eerste telefoontje om door te geven dat ik zwanger was. Er werd heel oprecht blij en enthousiast gereageerd, ook al krijgen ze regelmatig dit nieuws. Elke zwangerschap is bijzonder. Alle verloskundigen komen deskundig over en ze zijn ook allemaal even aardig, waardoor ik nooit een voorkeur heb gehad. Helaas ben ik onder medische begeleiding in het ziekenhuis bevallen, maar het was fijn om de verloskundigen in de kraamweek weer te zien en het resultaat van de goede zorgen te showen, onze dochter.

Saskia

Geweldig!

Hele fijne begeleiding tijdens mijn twee zwangerschappen en bevallingen! Supermooie herinneringen aan over gehouden.
Professioneel, persoonlijk, gezellig en altijd tijd voor vragen.

Judith Renders

Persoonlijke en kundige begeleiding

Van mij krijgen jullie een 10! Ben ontzettend blij met hoe jullie mij begeleid hebben tijdens mijn zwangerschappen en hoe Janneke en Michelle mij hebben geholpen tijdens de bevallingen. Mijn ervaring is dat jullie heel betrokken waren en er altijd tijd was voor een vraag of een praatje.

Jacqueline

Top verloskundigen

Tijdens de vorige zwangerschap zijn wij begeleid door Puur en nu jullie samen zijn gegaan hebben wij wederom voor jullie gekozen.
Wij zijn tevreden over de deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. Het was altijd prettig om op controle te komen, waar ook vaak veel aandacht was voor onze dochter die vaak mee kwam.

Christel

Great practice

The practice made my pregnancy and delivery as comfortable and enjoyable as possible. Thank you very much for all the care and attention for me and my family!

Andreea

4x scheepsrecht top praktijk!!

Voor de 4e keer ben ik super begeleid door deze lieve, vakkundige, knappe dames. Het voelde iedere keer weer vertrouwd. Ik had geen andere praktijk willen hebben. De dames zijn een “Puur” team samen, bedankt!!!

Caroline

De geboorte van onze Lux!

Wat heb ik veel steun gehad aan Puur Verloskunde na mijn eerste miskraam. Ik was erg onzeker, maar hun hielpen mij er doorheen!
En nu heb ik een prachtige dochter, Lux in mijn armen! Bedankt dames!

Yvian van Genechten

Super lieve en gemoedelijke organisatie

We hebben het super ervaren bij Puur verloskundige. Elke verloskundige was op de hoogte van de situatie, wist hoe ze ons het beste konden helpen, altijd tijd voor je en hebben enorm in de kraamtijd hun best gedaan om van alles te regelen !!

familie Hol

Super fijne verloskundigepraktijk

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens mijn zwangerschap!
Alle verloskundige zijn erg lief en begeleiden je goed tijdens je zwangerschap je kon alles vragen en kreeg er duidelijk antwoord op!
Altijd fijne controlers en er word echt tijd voor je genomen! 😊
Jammer genoeg werd in het snel duidelijk toen mijn bevalling begon, deze niet kon gebeuren met hulp en begeleiding van de lieve dames van PUUR! Jammer genoeg moest ik na controle in het ziekenhuis blijven!
Toen ik daar lag ben ik wel nog heel fijn begeleid gerust gesteld en geholpen door Monique! Jammer genoeg kon zij mijn bevalling niet doen!
Blij dat ik bevallen was!
Maar dat hield ook in geen PUUR meer dat vond ik wel jammer!

Lieve dames super bedankt voor alles tijdens onze zwangerschap!

X Janneke & Rik & Sem

Janneke Meulenbroeks

Wat ben ik blij met de dames van Puur verloskunde!

Wat hebben jullie ons een warm gevoel kunnen geven tijdens de zwangerschap!
Jullie zijn zo lief en begripvol, de tijd die jullie voor ons namen, fantastisch gewoon!
Niets is teveel gevraagd en we voelde ons echt een individu (groot verschil met het ziekenhuis).
Ik ben heel erg blij met jullie!

Linda Kaltenbagh

Toppers!

Hele fijne begeleiding gehad bij beide zwangerschappen. Alle verloskundige zijn oprecht met je begaan. Ze nemen alle tijd voor je, geen vraag is hen te veel. Zowel telefonisch als in de praktijk is er een luisterend oor en een zorgzaam, behulpzaam gevoel. Je merkt bij allen de passie voor het vak. De praktijk geeft een fijne en warme huiselijke sfeer.

Monique van nuland

Heel persoonlijk

Ik ben nu 3 keer door de lieve dames van puur begeleid tijdens mijn zwangerschappen. Alle keren heb ik het als heel persoonlijk, vriendelijk en zorgzaam ervaren. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een van de zovelen was. Er was altijd tijd voor een gezellig praatje en ik kon altijd terecht met vragen.

Hoewel ik erg blij was dat de bevalling achter de rug was, betekende dat ook dat de controles bij puur niet meer hoefden. Dat was dan wel weer jammer 🙂

Ik zou ze iedereen aanbevelen!

Elze Tutelaers

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de verloskundige zorg van Puur, met name over de goede combinatie van deskundigheid/professionaliteit enerzijds en warmte/betrokkenheid anderzijds.
We zouden Puur absoluut aanraden.

Merel Eilers

Superfijne begeleiding!

Wij zijn ontzettend goed begeleid tijdens 2 fijne zwangerschappen. Stuk voor stuk toppers die betrokken zijn bij de zwangerschap en het kraambed. Zeker ook na de fusie niets dan lof voor alle dames!

Wendy Schennink

Bedankt

Met veel zorg, kennis en vertrouwen begeleid.
In het bijzonder Nicole en Michelle, zij mij/ons door ups&downs de gehele zwangerschap heen hebben geholpen.
Super bedankt!
Aanrader voor alle zwangere

Linda

Prettige begeleiding

Tijdens mijn twee zwangerschappen ben ik goed begeleid door de dames van Puur. Er wordt goed naar je geluisterd en meteen actie ondernomen als het nodig is.
Ook na de bevalling wordt er regelmatig een bezoekje afgelegd voor nacontrole, wat ik erg waardeerde!

Mireille Vogels

Geweldig

Kort en krachtig, een super praktijk met goede en enthousiaste werknemers! Ik zou iedereen deze praktijk aanraden! Ga vooral zo door.

Iris X

Iris van het Hof

Van begin tot eind

Het krijgen van een kindje is een fantastische reis maar niet altijd de makkelijkste.
Voor sommige is de weg wat langer en voor andere zit hij vol met kuilen.
Maar hoe je weg ook is de dames van Puur staan altijd voor je klaar om je te helpen op alle manieren die mogelijk zijn.
Altijd kon ik bellen of mailen met alle vragen die er waren. Geen vraag was te gek en het antwoord was altijd vriendelijk en geruststellend.
Tijdens mijn bevalling werd al vrij snel duidelijk dat dit niet zou gaan verlopen zoals ik het in mijn hoofd had. En wat ben ik blij met de steun die Monique me daarin geven heeft en de fantastische begeleiding naar het ziekenhuis. Gelukkig mochten we na de bevalling vrij snel weer naar huis.
Maar eenmaal thuis bleef onze zoon suf en had moeite met drinken. We zijn onze kraamverzorgster en de dames van Puur, in het bijzonder Nicole, nog iedere dag dankbaar dat ze zo alert gereageerd hebben hierop en we op tijd weer in het ziekenhuis waren. Ook daar hebben alle dames ons bezocht om te informeren hoe het ging en om een hart onder de riem te steken.
Dames jullie zijn kanjers en mocht er ooit een broertje of zusje komen dan zijn jullie de eerste die ik bel en komen we erg graag weer bij jullie langs!

Marlène

Betrokken en vertrouwd.

Wij zijn erg tevreden over de praktijk. De verloskundigen zijn heel kundig betrokken en geïnteresseerd. Wij voelde ons allebei meteen heel erg op ons gemak.
Ik heb de nieuwe praktijk alleen gezien bij de nacontrole, maar die is prachtig en maakt het plaatje helemaal compleet.
Als het aan ons ligt komen we nog een keer terug…

Anke van Kemenade

Super fijne zorg tijdens de zwangerschappen

Met beide zwangerschappen hier geweest en ondanks dat ik bij beide kindjes over moest gaan op controles en bevalling in/door t ziekenhuis mocht ik blijven komen voor de andere controles en geruststelling . Ook tijdens de ziekenhuis opname voor de bevalling zelf zeer betrokken! En fijne nazorg!
Een dikke tien!

Judith

Geweldig

Wat een fijne praktijk!
Leuke meiden met een super goede begeleiding!
Inmiddels is onze dochter Olivia alweer 15 weken.
We hebben de bevalling heel erg goed doorstaan met de geweldige ondersteuning van Janneke.
Ook werd onze zoon er heel erg leuk bij betrokken tijdens afspraken en na de bevalling
Ik heb alleen maar positieve woorden voor deze verloskundigen!

April Teeuwen

Wat een super team!

Alle drie mijn zwangerschappen ben ik begeleid door deze super dames.
Altijd een luisterend oor, voldoende tijd voor je en mijn andere kinderen werden steeds betrokken bij alles. Echt super!

Angela Janssen

Bedankt voor alles!

3 zwangerschappen en allemaal anders qua begeleiding. Bij jullie begonnen met Robin,maar uiteindelijk door het ziekenhuis overgenomen. Met Tjeu helemaal de begeleiding daar gehad en bij Noa gelukkig alles een keer bij en met jullie. Qua begeleiding was dat de allerfijnste! Jullie zijn lief, behulpzaam, luisteren, geven advies en denken mee. Dankjewel voor alles! En hoewel waarschijnlijk niet meer op de praktijk: Hopelijk nog eens tot ziens!

Ellen

Super begeleiding!

De begeleiding is super! De verloskundigen nemen alle tijd voor je en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden zowel op het spreekuur als telefonisch. Ze hebben zeer zeker bijgedragen aan een fijne zwangerschap. Ik kijk er met plezier op terug!

Corinne

Liefdevolle persoonlijke zorg!

Bij beide zwangerschappen zijn we bij puur onder controle geweest, altijd tijd voor je en voor vragen tussen de controles door. Ook bij de tweede zwangerschap werd ons zoontje betrokken bij de onderzoekjes tijdens de controles, dit maakte de zwangerschap en het krijgen van een zusje “echt” voor hem.

Het was even wennen voor ons de praktijken die samen gefuseerd zijn, maar de organisatie van de zorg bleef voorop staan. De zorg tijdens beide bevallingen was top! Veel aandacht voor mijn welzijn tijdens de bevalling maar ook zeker voor de kindjes. Door puur hebben wij nu twee gezond kindjes op de wereld gezet, ontzettend bedankt Arlaine en Nicole.

Veel succes met jullie praktijk voor de toekomst.

Daniëlle van de kerkhof

Echte toppers!

Enorm bedankt voor de fijne begeleiding van beide zwangerschappen. Jullie zijn er als dat nodig is, stellen je gerust en bieden een luisterend oor. Fantastische enthousiaste meiden die passie hebben voor het vak. Bedankt!

Marlijn de Groot

Mooie thuisbevallingen

Twee van mijn drie wondertjes zijn onder begeleiding van PUUR Verloskunde op de wereld gezet!

We hebben de begeleiding heel fijn ervaren. De controles waren persoonlijk en ook prettig voor mijn andere kinderen. Ze werden er ook bij betrokken wat leuk voor ze was en als ze lekker wilden spelen kon dat ook.

Ik kijk heel goed terug op twee thuisbevallingen. Doordat ik vertrouwen in PUUR Verloskunde had en ze enorm veel rust uitstralen heb ik mijn twee erg snelle bevallingen toch als heel rustig ervaren.

Nicole en Duuk

Super begeleiding

Wij hebben de begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nacontroles als zeer prettig ervaren. Iedereen is zeer kundig, maar vooral ook heel menselijk, empathisch, vriendelijk en flexibel.

Het is fijn dat er ook mogelijkheid is voor spreekuren in de avond en de overdracht naar elkaar is heel goed.

Kortom, zeer fijne en goede zorg!

Dorien Lobbezoo

Professioneel en betrokken

Ik heb de zorg door Puur als zeer positief ervaren. Ik was er meteen op mijn gemak en kon er altijd met mijn vragen terecht. Richting de bevalling ben ik goed betrokken in de keuzes met een gezonde zoon als prachtig resultaat!

Saskia

Prettige verloskundigenpraktijk

In december 2013 en januari 2017 hebben we beide keren een mooie bevalling gehad. De dames van Puur verloskundig centrum bieden fijne hulp, we hebben de controles dan ook altijd prettig ervaren. Wij zijn enorm trots dat wij mede dankzij de hulp van Puur een mooie zoon en dochter hebben gekregen

Mieke Vennix

Verloskundigen met passie

Ik ben begonnen bij de groepspraktijk Veldhoven. De zorg rondom mijn zwangerschap heb ik als zeer goed ervaren. Ze stonden 24 uur per dag voor je klaar en kon altijd bellen als je vragen had. Wat ik merkte in de praktijk dat je hier echt geen nummer was maar dat de tijd voor je name ook al liep daardoor het spreekuur uit. Tijdens mijn zwangerschap een paar keer doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daarna namen ze weer contact op hoe het met mij ging echt zeer betrokken. Met de fusie gaven ze de mogelijkheid om de andere verloskundige beter te leren kennen super was dat.

Jammer genoeg hebben ze mijn bevalling niet mogen begeleiden maar top dat ze dan nog bellen of ze iets voor mij konden betekenen. Als ik ooit een volgende zwangerschap zou hebben zou ik weer kiezen voor hun.

Dames ga vooral zo door jullie zijn dames met passie voor het vak.

Succes met alles!

Groetjes Danielle

Danielle

Onze ervaring

Wij zijn zeer tevreden over onze tijd dat we bij de praktijk kwamen. We zijn deskundig en vriendelijk geholpen en konden altijd terecht met vragen of evt een extra controle. Ik ben voor de nacontrole op de nieuwe locatie geweest en het ziet er super uit! Ook hier ben ik wederom goed geholpen. Mocht het ons gegund zijn om nog een tweede kindje te krijgen, dan komen we zeker weer bij jullie terug!

Groetjes en hopelijk tot de volgende keer!

Liselotte Dijk, Nick van den Boogaard en Benthe

Een fijne periode

Wij kijken met heel veel plezier terug op de periode dat wij tijdens de zwangerschap op controle zijn geweest bij Puur Verloskundig Centrum Veldhoven. Wij hebben de zorg van de verschillende verloskundigen als zeer prettig ervaren. De persoonlijke aandacht en de 100% betrokkenheid maakt dat wij een hele fijne periode hebben gehad.

Dirk en Marieke

Wat een toppers

Jullie krijgen van mij zeker een 5 ik heb zo’n mooie tijd bij jullie gehad.

Je kan altijd met je vragen terecht dag of nacht. Fijne afspraken zowel in de avond zodat ook manlief mee kon. Voelde me altijd op mijn gemak goede zorg hele lieve mensen. Alles werd goed in de gaten gehouden, en dat geeft je een fijn gevoel. Ik heb 2 zwangerschappen bij jullie gelopen met een super gevoel. Wie weet kom ik terug maar dat zien we in de toekomst.

Jullie zijn stuk voor stuk toppers succes met jullie nieuwe stekkie.

Michelle