040-2553975

Geef je beoordeling!

Met dit formulier kun je je beoordeling achterlaten op de website. Na het inzenden van je beoordeling zal deze na goedkeuring zo snel mogelijk online verschijnen!

Alvast bedankt!

Verplicht veld

rating fields
Geef een titel voor je beoordeling
Wat vond je van ons?

Beoordelingen

Persoonsgericht

Ontzettend fijn begeleid door alle medewerkers in de praktijk. Tijd en aandacht voor alle vragen en een goed luisterend oor. Goed bereikbaar. Ook na de zwangerschap en bevalling goede begeleiding.

Renée Vonk
oktober 8, 2021

Geweldige begeleiding!

Geweldige begeleiding gehad gedurende de zwangerschap van mijn eerste kindje. Alle onzekerheden die het met zich mee bracht werden serieus genomen, er werd geluisterd en ze werden weggenomen.

Rachel de Greef
oktober 8, 2021

Top!

We hebben de begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed als heel fijn ervaren. Bedankt voor de fijne begeleiding, jullie enthousiasme en betrokkenheid!

Ruud en Nadieh
oktober 8, 2021

Hele fijne praktijk

De medewerkers zijn allemaal lief, vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen altijd de tijd voor je, ongeacht de eventuele drukte en op welk tijdstip je belt. Bedankt allemaal voor de fijne begeleiding!

Marnita
augustus 22, 2021

Top!

Alles tijdens de zwangerschap duidelijk doorgegeven en uitgelegd.
Op tijd gehandeld door Monique om ons naar het ziekenhuis te sturen en ook daar heeft ze ons goed geholpen!

Alle dames die er werken zijn even lief!
En kan Puur verloskundig centrum Veldhoven aan iedereen aanbevelen!

Demi de Wit
juli 20, 2021

Warme zorg

Mijn ervaringen met Puur zijn erg positief. Een prettige praktijk waar geluisterd wordt naar je vragen, wensen of zorgen. Ruim voldoende tijd tijdens de afspraken . Niet geheel onbelangrijk ook zeer prettige ondersteuning voor, tijdens en na de bevalling ( in zover ze bij mij bij de bevalling aanwezig waren 😉 ) kan ze zeker aanbevelen.

Wendy
juli 2, 2021

In een woord geweldig!

Vanaf de eerste afspraak zijn wij ontzettend goed begeleid door puur, ze zijn persoonlijk, denken mee maar denken niet alleen aan de standaard zaken maar ook aan alles eromheen.
Mijn schoonvader is een half jaar voordat we in verwachting raakte overleden en dit deelde wij tijdens de eerste afspraak met de verloskundige.
Toen ik een tijd later op controle kwam rond zijn sterfdag werd er aan mij gevraagd hoe het met mij ging maar ook met mijn man en schoonmoeder is deze moeilijk tijd. Dat heeft mij zo ontzettend geraakt en vond ik zo bijzonder.
Ook op het moment dat de bevalling begon stonden ze ontzettend goed voor me klaar.
Omdat mijn man doordeweeks niet thuis is en verder weg werkt gaf de verloskundige aan dat ze eerst even langs kwam om te kijken of het echt begonnen was voordat ik hem ging bellen zodat hij niet voor niks op en neer hoefde te komen.
Mochten we ooit gezegend zijn met een volgende zwangerschap zou ik zonder twijfel weer voor puur kiezen, dankjulliewel!

Michelle Petrelli
mei 19, 2021

Toppers!

2 hele zwangerschappen bij deze dames mogen lopen. Controles, echo’s, vragen en advies. Je krijgt het allemaal bij Puur op een hele vertrouwde manier. 1 bevalling heb ik mogen doen met de hulp van Michelle. Ik zit nog steeds op de lichtblauwe wolk. Had het niet anders gewild. Bedankt!!!

Anke Sleddens
april 3, 2021

Vertrouwd

De dames hebben ons ook bij ons tweede kindje begeleid. Ze hebben oog voor de mens. Denken ontzettend mee en zijn oprecht betrokken en geïnteresseerd. Ivm hoge bloeddruk en een hartafwijking konden we helaas niet bevallen met de ondersteuning van de dames. Echter hebben ze ons gedurende de hele aanloop naar de bevalling bijgestaan en ook daarna hebben ze ons goed ondersteund.

Een ontzettend fijne praktijk. We zijn oprecht dankbaar dat de dames ons in beide zwangerschappen goed hebben begeleid. Waardoor we nu ouders zijn van een dochter en een zoon.

Isabella van den Heuvel- van Veen
april 6, 2021

Fijne verloskundigen!

Gedurende de gehele zwangerschap en erna heb ik de begeleiding als super ervaren! Alle verloskundigen zijn stuk voor stuk heel professioneel, behulpzaam en zorgzaam. Met vragen of zorgen kun je altijd bij ze gerecht. Ook de assistentes staan je altijd vriendelijk te woord en kijken hoe ze je het beste kunnen helpen. Lieve dames, bedankt voor alle goede zorgen! Bij een volgende zwangerschap zien jullie ons zeker terug!

Amy Mordang-Kruik
april 7, 2021

Fijne praktijk met lieve meiden!

Een hele fijne begeleiding gehad van onze eerste zwangerschap! Ondanks de mindere 20 weken echo en de lichamelijke kwaaltjes op het einde toch altijd fijne controles gehad en met plezier naar de echo’s kunnen kijken. Ook de huisbezoeken en nacontrole als erg prettig ervaren! Hopelijk tot een volgende keer!

“Dikke knuffel” van Nora!

Linda van Acquoij
januari 8, 2021

Toppers! & vriendelijkheid.

Ik raad deze praktijk zonder enige twijfel aan.
Ik heb de begeleiding als ontzettend prettig ervaren! Ik raad iedereen aan deze praktijk
Ik ben hun enorm dankbaar en wat een toppers respect ✊
En als er iets aan de hand is, kan je altijd bij hun terecht. Als ik ooit in de toekomst zwanger raakt, dan kom ik gegarandeerd terug bij jullie
Jullie hebben mijn goed geholpen
Ik ben jullie dankbaar!

( De baby heet: Samira🥰)
(Geboren op: 3 november 2020.)
( klokslag precies 20:00 uur in de avond.)

Yaasmien
december 18, 2020

Niets anders dan lof

Warme, prettige, fijne en professionele praktijk met dames die altijd voor ons klaar stonden. Niets anders dan lof hoe ze, ook met slecht nieuws, persoonlijk omgaan met je en ons hebben begeleid tijdens de zwangerschap. Ik raad deze praktijk aan iedereen aan!

Moniek
december 14, 2020

Fantastisch

Maar liefst acht jaar leeftijdsverschil tussen mijn kindjes. En dan zwanger zijn in de meest bizarre tijd! Ondanks dat hebben zowel ik als mijn partner de begeleiding van puur als zeer prettig ervaren. We zijn beiden goed betrokken in de hele zwangerschap en zouden puur dan ook zeker aanraden. Inmiddels is onze knappe dochter Lorèn geboren en zijn wij volledig verliefd! Bedankt allemaal.

Chantal
november 16, 2020

Hartelijk dank!!

Gedurende de zwangerschap en tijdens de bevalling super geholpen door alle dames in het team. Allemaal heel vriendelijk en deskundig.
Fijn dat je gedurende de zwangerschap ook wel bij iedereen een afspraak hebt. Zo staat er geen vreemde aan je bed tijdens de bevalling.

Nicole
november 16, 2020

Perfect

Hele fijne ervaring gehad met inmiddels onze 4e kindje Maélie Jaxx kon ik in de zwangerschap met al mijn vragen ( ja na een 3e kindje had ik nog steeds vragen) terecht en werd ten alle tijden netjes gerust gesteld en de vragen beantwoord door ze. Wij zijn de gehele zwangerschap door Arlaine, Michelle, Janneke, Malou en Nicole bij gestaan. En zijn netjes over gedragen naar de gynaecoloog (met 35w ivm keizersnede kwam ze ter wereld)

Jullie zijn toppers! Bedankt voor alles 😘

Cheyenne
oktober 14, 2020

Fijne ervaring

Ik raad deze praktijk zonder enige twijfel aan.
Ik heb de begeleiding als ontzettend prettig ervaren! Zowel tijdens zwangerschap als tijdens de bevalling en het kraambed!
Mijn bevalling was ontzettend pittig en er is niet van mijn zijde afgeweken, zelfs niet toen ik op het laatste moment nog medisch werd. Alle lof voor deze fantastische verloskundige .

Kim
oktober 14, 2020

Toppers

Lieve Dames,

wat een toppers zijn jullie!
In mijn hele zwangerschap kon ik als ik onzeker was of vragen had bij jullie terecht.
Ik ben jullie daar super dankbaar daarvoor. Bedankt voor alle steun en goede begeleiding van mijn zwangerschap van het begin tot het einde.

Dikke 💋 Michael, Corien en Sophie

Corien
september 19, 2020

Warm, persoonlijk en professioneel contact

PUUR heeft mijn tijdens mijn 2e en 3e zwangerschap op een hele prettige en persoonlijke manier begeleid.
Ik heb steeds het gevoel gehad dat ik in goede handen was en alles is dan ook naar wens verlopen.
De verloskundigen zijn professioneel en werken goed samen. Ik kan deze praktijk aanbevelen!

Annelies
september 16, 2020

Warm en kundig

Een praktijk waar warm clientcontact voorop staat en waar de verloskundigen kundig zijn. Ze bieden een super begeleiding en staan voor je klaar door de gehele zwangerschap en even daarna.

Lisette
augustus 14, 2020

Top

twee hele mooie kinderen op de wereld mogen zetten met behulp van de dames van PUUR. De naam puur zegt alles over het team wat er werkt. Iedereen is erg lief sociaal en erg professioneel. Ik heb mijn beide zwangerschappen en bevallingen erg prettig ervaren door de gekregen begeleiding.

Lindsay
augustus 14, 2020

Een warme aanbeveling!

Inmiddels twee kindjes mogen verwelkomen samen met Puur. We hebben de begeleiding
beide keren als zeer prettig en persoonlijk ervaren. De verloskundigen waren altijd bereikbaar voor steun en advies. Ook nu in deze vreemde coronacrisis, voelt de praktijk als thuiskomen :).

Krista en Nills
september 14, 2020

Toppers

Een super fijne begeleiding gehad ondanks dat het toch een rare tijd is met die corona.. allemaal stuk voor stuk toppers!
Als je binnenkomt in de praktijk kregen wij gelijk een huiselijk gevoel .. zo fijn en ontspannen.. en je hoeft niet met vragen te blijven zitten ook al is het midden in de nacht want ze zijn altijd te bereiken !

Bedankt voor de fijne begeleiding !

Mocht er ooit een 2e komen .. dan zie je ons zeker weer terug!

Liefs van ons 3e

Myrna kant
september 14, 2020

Lieve mensen!

Ondanks ik voor verschillende dingen naar het ziekenhuis moest. Kon ik altijd bij jullie terecht. Zo fijn laag drempelig en je kan hun 24/7 bellen. Het is fijn dat ze voor je klaar staan op de momenten dat je het nodig hebt. Daardoor kwam ik mijn zwangerschap goed door! Bedankt!!

Yvian van Genechten
september 15, 2020

Dikke 10

Lieve lieve meiden en Janneke helemaal. Alleen maar lof. Jullie praktijk is prachtig. Jullie zelf zijn lief en professioneel. Ik kijk enorm goed terug op de begeleiding voor, tijdens en na de bevalling.

Vera Bouwhuis
september 16, 2020

Toppers

Allemaal toppers! Super goede begeleiding met alles! vragen onzekerheden Enz.
Iedereen heeft een luisterend oor en handeld er naar
en wat een mooie praktijk:-)

Elke
juli 16, 2020

Toppers

Mijn eerste zwangerschap begeleid door de dames van Puur. Enorm lieve, zorgzame en betrokken dames. Tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg. Zou ze aan iedereen aanraden die in de regio woont!

Elke Bakker
juli 6, 2020

Bedankt voor de fijne begeleiding!

Dames,
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de begeleiding van mijn derde zwangerschap. Met veel respect voor jullie kijk ik terug naar jullie goede begeleiding bij de zwangerschap, bevalling en kraamweek. Heel bijzonder om mijn bevalling samen met Monique en Arlaine te doen en dat ik deze keer fijn thuis kon blijven. Jammer dat ik niet meer op nacontrole mocht komen vanwege het Coronavirus, daarom door deze beoordeling te schrijven wil ik nog een keer zeggen: super bedankt!

Loes
mei 16, 2020

Wederom een hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap

Ook tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik gekozen voor begeleiding bij Puur, en ben ik erg blij met deze keuze. We zijn heel fijn begeleid, het contact is persoonlijk en het is fijn dat de verloskundigen goed op de hoogte zijn van de situatie. Ook de grote zus werd erg leuk meegenomen in de afspraken en mocht de verloskundige helpen, dit deden ze erg leuk! Helaas werden mijn zwangerschap en bevalling ook deze keer uiteindelijk medisch, want ik had de dames van Puur graag bij mijn bevalling gehad! Allemaal hele fijne verloskundigen, en in ons geval een extra dank en pluim voor Nicole voor de super begeleiding.

Loes
juli 7, 2020

Fijne zorg!

Ik heb tot ongeveer week 16 onder begeleiding van Puur gestaan, daarna helaas via het ziekenhuis. Maar wat een geweldige zorg leveren ze bij Puur! Wanneer je zorgen hebt, nemen ze de tijd voor je. Per telefoon, maar ook op de praktijk door bijvoorbeeld een extra echo of luisteren naar het hartje! Elke week hebben ze een hartjesspreekuur! Super fijn om extra naar je kindje te kunnen luisteren!
Ze zijn bekwaam, wisten ons telkens weer gerust te stellen en komen erg persoonlijk over! Dat is ook de sfeer van de hele praktijk.
Je kunt overal informatie over krijgen, je hoeft het maar te vragen! Diverse (soms gratis) cursussen die via Puur worden aangeboden, waar ik veel aan heb gehad (bekkenbodem, borstvoeding).
En natuurlijk de mogelijkheid voor de pretecho’s!
De nazorg vanuit de praktijk na de bevalling was minimaal, maar dat is te wijten aan de periode van Covid-19. Maar ook dan zijn ze altijd bereid je van informatie te voorzien of je toch een keer extra te controleren!
Toppraktijk! Mocht ik nog een keer zwanger mogen worden, ga ik weer naar Puur!

Linda
juli 6, 2020

Geweldig!

Het is voor mij al weer even geleden dat ik bij jullie geweest ben want de jongste is al bijna 7. Maar vanaf ons eerste kindje bij jullie onder behandeling geweest en het voelde bij alle 3 de kinderen ontzetten fijn en huiselijk. Heel erg bedankt voor alle hulp en adviezen!

Miranda
april 18, 2020

Toppertjes!

Bij Puur binnenkomen is alsof je thuis komt. Er wordt naar je geluisterd, mee gedacht en goede adviezen gegeven. Het maakt niet uit wie je krijgt tijdens je afspraak. Het zijn allemaal toppers!!!
Iedere verloskundige is op de hoogte van je dossier, ze lezen zich goed in en bereiden de afspraak goed voor.
Wij (ik en mijn man) hebben ons hier heel welkom gevoeld. Het was een fijne tijd en mochten we ooit voor een tweede gaan komen zeker terug!

Ankie en Dennis
december 4, 2019

Dames met Passie

Praktijk puur verloskunde zou ik iedereen aanraden.
De dames staan dag en nacht voor je klaar.
Geen vraag is voor hun teveel en ze willen je de beste zorg geven.
Jammer genoeg hebben jullie mijn bevallingen van beide jongens niet mogen doen maar de zorg die jullie mij mochten geven was perfect.
Dames ga vooral zo door

Daniëlle Mous
december 3, 2019

Top praktijk!

Ik heb deze derde zwangerschap weer een fijne tijd gehad bij PUUR! Jullie zijn een top praktijk, met fijne verloskundigen, waar je goede begeleiding krijgt. Ook prettig om een vaste case manager te hebben, zodat je wat vaker hetzelfde gezicht ziet.

Allemaal bedankt voor alles weer!

Linda
december 3, 2019

Super!

Iedereen is even vriendelijk en er wordt ruim de tijd genomen voor controles en echo’s. Wij zijn heel tevreden over alles en zullen jullie zeker aanbevelen bij andere, bedankt!

Jasper en Suzanne
september 6, 2019

Top zorg

Ze maken alle tijd voor je.
Ik voelde me gehoord. je mag altijd bellen als je vragen hebt.

Liselot
september 6, 2019

Persoonlijke aandacht!

Ook deze derde zwangerschap hebben wij uitgekeken maar iedere controle en afspraak. De persoonlijke aandacht maakt dat we ons welkom en op ons gemak voelde. De drempel om contact op te nemen is erg laag.
De kennis en kundigheid maakte dat we volledig vertrouwde dat alles goed ging met ons meisje en ik kijk mede door jullie terug op een fijne zwangerschap ondanks een paar bijzonderheden.

Dank jullie wel!

Danielle
juni 3, 2019

Zeer tevreden, hele fijne praktijk

Alle waren ze heel mijn zwangerschap super meegaand en hebben ze heel goed geholpen op weg geholpen nadat ik de kleine man in mijn armen kon sluiten. Mijn partner en ik raden deze praktijk zeer zeker aan. Bedankt voor de fijne begeleiding!

Kim Banken
februari 6, 2019

Super bedankt PUUR, voor de uitstekende zorg!

Beste Puur, super bedankt voor jullie uitstekende, en vooral zeer professionele hulp. Wij willen jullie natuurlijk reuze bedanken voor alle zeer goede controles, adviezen, fijne gesprekken en de fantastische zorg. Groeten, Nicole & Niek

Niek & Nicole
juni 6, 2019

Fijne dames!

Wat een ontzettende lieve en fijne dames werken er in deze praktijk. Wij hebben ons enorm welkom en gehoord gevoeld. Ik zou er bijna weer zwanger om worden 🙂

Kim
juni 9, 2019

Super bedankt!

Super bedankt voor de gezellige tijd en erg prettige en proffesionele hulp tijdens onze zwangerschap. Wij zien jullie natuurlijk bij onze nacontrole en natuurlijk bij onze volgende zwangerschap:D groetjes Sven, Steef, Liza en Jax.

Sven Gudden
juli 2, 2019

Zeer goed!

Super personeel! Zware bevalling gehad, maar met de hulp van de verloskundige goed begeleid. Bedankt!

Jihad lezaar
februari 1, 2019

Bedankt allemaal!

Bij alle vier onze kinderen altijd super goed geholpen. Eerste bevalling Monique derde Michelle en de tweede en vierde Janneke over allemaal meer dan tevreden!!

Sem
februari 1, 2019

PUUR, super bedankt voor jullie uitstekende zorg!

Beste Puur, super bedankt voor jullie uitstekende, en vooral zeer professionele hulp. Wij willen jullie natuurlijk reuze bedanken voor alle zeer goede controles, adviezen, fijne gesprekken en de fantastische zorg. Groeten, Nicole & Niek

Nicole & Niek
juni 6, 2019

Top Team!

Gedurende de zwangerschap en de bevalling door de dames van Puur begeleid en dit als fantastisch ervaren. Tijdens elk bezoek, die voor ons allemaal een even groot feest zijn geweest, word uitgebreid de tijd voor je genomen, vragen worden beantwoord en er word zeer deskundig advies gegeven. Je hebt zeker bij Puur niet het gevoel dat je een nummertje bent maar je krijgt alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt en er wordt oprechte interesse in je getoond. Het voelde keer op keer als veilig en vertrouwd.
Tijdens de bevalling een ritje ziekenhuis moeten maken, maar ook daar is de verloskundige van Puur geen seconde bij me weg gegaan, erg fijn als je op het moment komt dat je allemaal niet meer weet wat er om je heen gebeurd.
Alle dames zijn even enthousiast en lief! Speciaal bedankje voor Ellen die ons super begeleid heeft tijdens de laatste hele zware loodjes!!!

Jammer dat ik nu geen reden meer heb voor bezoekjes, maar als ik nog een keer zwanger zou worden kom ik zeker weer bij jullie terug!

Liefs William & Barbara & Xavi

Barbara Kars
september 12, 2018

Super praktijk! Top verloskundige

De praktijk heb ik als heel persoonlijk ervaren met heel erg veel kennis. Het maakte niet uit wie de afspraak deed, allemaal waren ze even betrokken bij jouw situatie.
Bij alle afspraken werd er echt de tijd genomen, wat ik persoonlijk heel erg fijn vond. Tevens de echo foto’s per email ontvang, was altijd fijn voor het delen met de familie.
Gedurende mijn bevalling vond ik het heel erg fijn dat er altijd rust was. Zij behielden voor mij de rust en dat had ik zo nodig. Ik zou iedereen Puur Verlokunde aanraden. Dank jullie wel dames!

Mayke
september 15, 2018

Aanrader

Hele fijne praktijk met verschillende verloskundige die allemaal hun best doen je goed te begeleiden.

Denise
september 12, 2018

Super praktijk!

Een hele fijne en goede begeleiding gehad tijdens mijn 3 zwangerschappen. Ook tijdens de bevalling en kraamtijd.
Ik vind jullie helemaal top!

Miranda Hoens
januari 2, 2019

Deskundig, persoonlijk en vertrouwd!

Optimale begeleiding, persoonlijk advies en er werd de tijd genomen voor ons. Fijne begeleiding. Allemaal fijne verloskundige, super team! Zou deze praktijk zeker aan andere adviseren.

Ghislaine
januari 2, 2019

10

Optimaal tevreden, super fijne mensen, vertrouwd en veilig gevoel. De verloskundigen zijn erg kundig en je kunt met alle vragen bij hun terecht.

Linda Hospel
september 20, 2018

Bedankt!

Heel erg bedankt dames! Voor jullie goede zorgen . Ik heb me altijd heel erg thuis gevoelt bij jullie allemaal. We genieten nu volop van de kleine Rowdie!

Ilona
januari 4, 2019

5 sterren

We zijn altijd goed geholpen door deze vriendelijke dames!
Zeker een aanrader

Cindy Spitters
januari 3, 2019

Centering Pregnancy

De begeleiding van Puur via de Centering Pregnancy bijeenkomsten waren voor mij heel waardevol. Tijdens deze bijeenkomsten zijn de voor mij relevante onderwerpen (waarvan ik zelf in het begin het bestaan niet eens wist) aan bod gekomen. Ik voelde me goed voorbereid op de bevalling, de kraamweek en het ‘moeder’ worden. In de de veilige omgeving die met 8 (aanstaande) moeders gecreëerd werd, werd praktische informatie en ook onzekerheden en ervaringen besproken. Ik zou het iedereen aanraden om je op deze manier voor te bereiden op de komst van je kindje.

Ineke in 't Groen - Peters
september 23, 2018

Dank jullie wel!

Wij hebben jullie zorg rondom onze 2 zwangerschappen, bevallingen en kraambed als erg prettig ervaren.
Jullie zijn allemaal erg begaan, professioneel en denken mee waar nodig. Daardoor kijken we met een fijn gevoel terug op deze periode en raden we jullie zeker aan bij andere koppels die een kindje verwachten.

Nogmaals Dank jullie wel voor jullie goede zorgen!

Connie
september 16, 2018

Deskundige en fijne dames!

Zeer betrokken, fijne en deskundige dames. Ze weten waar ze het over hebben en hebben ook oog voor jou als persoon ipv enkel voor de baby in de buik. De dames van Puur hebben mijn drie zwangerschappen begeleid en ik heb onder hun begeleiding twee mooie mensjes op de wereld gezet. Mijn oudste werd ook helemaal meegenomen in de zwangerschap van mijn jongste, zodat ze helemaal mee leefde. Ik kan Puur zeker aan raden! 😀

Laura
oktober 26, 2018

Toppers

Lieve allemaal
Ik ben Lotte 21 augustus geboren.
Mijn papa en mama hebben het zeer fijn gevonden dat jullie samen met hun naar mij gingen kijken.
Ik was nogal eigenwijs waardoor jullie niet snel wisten wat ik ging worden maar door doorzetten van Janneke ja zij won van mij ik was niet snel genoeg wisten papa en mama het toch. Toen ik 20 weken in mama’s buik zat krijgen ze te horen dat me niertje niet echt oké was. Ik ben trots zeker op Michelle die voor mijn ouders vocht zodat ze duidelijkheid kregen. Ja en toen mama een afspraak in ziekhuis had gemaakt besloot ik dat ik dat me moeder niet wilde aan doen ik heb smorgens goed geluisterd naar Ellen die zei je mag komen. En daar was ik die nacht nog goed hè. En wat was Ellen lief voor mij ik ga genieten van het leven bedankt lieve allemaal. Xxx Lotte
Lieve lieve en uiteraard ook zeer professionele mensen ga zo door aub jullie zijn zo goed liefs Martijn en petra

Lotte van de pas
oktober 24, 2018

Toppers

Prettige gesprekken maar ook zeker professioneel zijn dingen die zo te binnen schieten wanneer we terugdenken aan de begeleiding door Puur tijdens de zwangerschap. Ze nemen echt de tijd om alles met je door te spreken en weten je te ontzorgen (want wat komt er toch veel op je af wanneer de due date nadert!) Uiteindelijk heeft het ziekenhuis mijn bevalling begeleid. Maar wat vond ik het ontzettend jammer dat een hecht team wat je tijdens je zwangerschap zo veel vertrouwen heeft gegeven daar dan net niet bij was. Maar gelukkig was Puur wel weer betrokken bij de nazorg. Complimenten hiervoor! Ik kan deze praktijk in ieder geval iedereen aanbevelen. Toppers!

Kelly
oktober 4, 2018

Wederom weer een top tijd

Lieve allemaal,

Wij hebben weer een hele fijne en leuke tijd bij jullie gehad! Bedankt voor alle goede zorgen. We konden altijd bij jullie terecht met vragen of een extra controle. Er werd ruim voldoende tijd voor je vrij gemaakt. Nooit het gevoel gehad dat er haast was. Erg prettig. Ook na de bevalling goede zorgen gehad en vonden we het erg leuk dat jullie langs kwamen. Dames, nogmaals bedankt voor alles! En in het bijzonder Michelle die net even het “extra zetje” heeft gegeven dat onze kleine man geboren zou worden 😉 En Nicole voor de super fijne begeleiding tijdens mijn bevalling 🙂 Heel leuk dat er dit keer wel iemand van jullie bij kon zijn. We gaan jullie missen!

Liefs, Liselotte, Nick, Benthe en Finn

Liselotte, Nick, Benthe en Finn
december 28, 2018

Een warm nest…

Wij willen graag onze waardering uitspreken voor deze geweldige praktijk! Wij zijn dolgelukkig met onze 2 kinderen en we zijn 2x heel erg goed begeleid. Tijdens onze eerste zwangerschap waren we nog onder leiding van verloskundigenpraktijk Veldhoven. Daar kijken we met een heel fijn en warm gevoel op terug. Tijdens onze tweede zwangerschap mochten wij profiteren van de samenwerking met de andere verloskundigen en hebben wij de verhuizing naar PUUR van dichtbij mee mogen maken. Op een prachtige locatie en met 3 frisse en leuke verloskundigen erbij zijn wij ook tijdens deze periode goed en fijn begeleid. Onze speciale dank gaat uit naar Michelle. Zij heeft beide bevallingen gedaan en dat vonden wij heel erg bijzonder. Tot 2x toe hadden wij een vervelende nasleep, maar ook toen stonden de verloskundigen voor ons klaar.
Ons gezin is compleet, maar wij hopen dat er nog veel meer vrouwen zo liefdevol begeleid mogen worden als wij.
Dank jullie wel!!
Veel liefs,

Jasper, Marleen, Jason en Lara

Jasper en Marleen
oktober 2, 2018

Super team

Zeer prettige praktijk waarbij jij als zwangere vrouw ook echt centraal staat. De zorg en begeleiding voelt heel prettig en persoonlijk aan waardoor er gemakkelijk en snel een gevoel van vertrouwen ontstaat.
Ik kan puur zeker aanraden!

Wendy
januari 2, 2019

Topteam!

Een fantastische, wonderlijke reis en een dierbare herinnering hebben we met deze gepassioneerde verloskundigen gemaakt. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de warme, deskundige begeleiding tijdens onze zwangerschap en bevalling. Bovenal was het ook nog eens gezellig! Topteam!

Heidy Daams
september 13, 2018

Super praktijk

Bij beide zwangerschappen en de tweede bevalling super fijn begeleid.

De verloskundigen nemen allemaal de tijd om je te leren kennen wat de sfeer prettig, gezellig en persoonlijker maakt.

Tijdens afspraken nemen ze uitgebreid de tijd voor je en met alle vragen kun je er terecht.
Ons oudste dochtertje kwam regelmatig mee tijdens afspraken en werd dan ook overal bij betrokken.

De sfeer tijdens de bevalling was erg ontspannen.

Kortom een erg fijne praktijk met een super team.

Ronnie & Sharon
september 10, 2018

Super fijne begeleiding

Aan het begin van de zwangerschap werd ik gevraagd om deel te nemen aan de centering pregnancy groep.
Ik was erg benieuwd naar deze nieuwe vorm van begeleiding,
Michelle en Janneke waren enthousiaste begeleiders van de groep.
Iedere week was er een ander thema betreffende de zwangerschap, bevalling en de periode erna.
De interactie met andere moeders over de verschillende onderwerpen was erg fijn.
Ook toen we weer individuele consulten hadden ivm het nadere van de bevalling was er leuk contact onderling.
Al met al had ik deze vorm van begeleiding niet willen missen en heb ik er waardevolle contacten aan over gehouden.
Kortom ik kan het iedereen aanraden.

Lieke van Ampting
september 11, 2018

Centering pregnancy

Puur begon met iets nieuws… centering pregnancy. Ik heb daar bij mijn tweede zwangerschap aan mee gedaan en ik kan het iedereen aanraden. Even 2 uur alleen maar tijd voor jou en je zwangerschap. Helemaal bij een tweede sta je er minder bij stil. Op een gezellige manier word je voorbereid op de bevalling en ouderschap. Leuke bijkomstigheid is dat we elkaar nu nog regelmatig spreken. En onze kindjes zijn van de zelfde leeftijd! Dan word veel taart in mei/juni 2019! Bedankt Puur! Voor jullie kennis, hulp en betrokkenheid!

Karin
september 10, 2018

Super praktijk

Bij beide zwangerschappen en de tweede bevalling erg fijn begeleid.

Verloskundigen nemen de tijd om je te leren kennen wat de sfeer prettig , gezellig en persoonlijker maakt.

Tijdens afspraken wordt uitgebreid de tijd genomen voor je en met alle vragen kun je er terecht. Ons oudste dochtertje die regelmatig mee kwam werd overal bij betrokken.

Kortom een fijne praktijk met een super team.

Ronnie & Sharon
september 10, 2018

Hele fijne begeleiding

Super begeleiding door een top team! Als er iets was of je twijfelde ergens over kon je altijd bij ze terecht! Ze namen stuk voor stuk de tijd voor je! Helaas bevallen via het ziekenhuis waardoor ik het laatste stukje niet met jullie af heb kunnen maken maar wat jullie kwamen al heel snel op bezoek! Heel erg fijn!! Helemaal top!

Renee
september 10, 2018

Super team

Groepsfoto

Lieve allemaal wat een super team zijn jullie en wat hebben wij ons gesteund gevoeld tijdens me zwangerschap onze Lotte zou van alles mankeren en we werden van kastje naar de muur gestuurd maar jullie bleven ons steunen en positief te laten inzien gelukkig hadden jullie het goed en kon Ellen me begeleiden wat was ik blij en ik raad daarom echt iedereen aan om zich te laten begeleiden door jullie tijdens hun zwangerschap liefs fam van de pas

Lotte van de pas
september 10, 2018

Top praktijk!

Heel erg tevreden over deze toppers!

Kim Boogers
september 10, 2018

Superteam

Een super begleiding gehad tijdens mijn zwangerschap .Bedankt voor de fijne tijd.Lifs Alina,Tomasz en Antek

Alina Jaworska
september 10, 2018

Super fijne praktijk

Zeker aan te bevelen. Geweldige begeleiding gehad tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd! Ze zijn allemaal super aardig en oprecht geïnteresseerd.

Dirk en Amanda
september 10, 2018

Super!

De dames van Puur hebben ons ontzettend fijn begeleid tijdens de zwangerschap. We zijn goed geïnformeerd over alles rondom de zwangerschap en de bevalling. Er werd de tijd voor ons genomen en er hing een ontspannen sfeer. Bovendien waren de dames lief en opmerkzaam.

Charlotte Vorstenbosch
september 10, 2018

Súper tevreden!

Na een super fijne begeleiding van mijn eerste zwangerschap en bevalling, wederom bij Puur terecht gekomen toen ik zwanger raakte van de tweede.
Ook deze keer super begeleid tijdens de zwangerschap en de (ongeplande) thuis bevalling, haha ;-)!
Zes hele fijne verloskundigen die je serieus nemen en het allerbeste met je voor hebben.
Ik raad jullie echt iedereen aan!

Nog een special thnx voor Malou en Nicole, die letterlijk en figuurlijk op handen en voeten onze dochter Noé op de wereld hebben geholpen!!

Liefs van Jordi, Sabine, Mex en Noé

Sabine Brunas
september 10, 2018

Superteam

Zwanger zijn en een bevalling is zo bijzonder, dat kan je niet beschrijven. En alle dames van Puur hebben deze ervaring met ons gedeeld. Tijdens de zwangerschap kon ik altijd met mijn vragen terecht en ze namen allemaal uitgebreid de tijd voor ons. Elke echo en het luisteren naar het hartje was weer een feestje.
Ook met de bevalling stonden ze ook super voor ons klaar, eerst thuis en daarna samen naar het ziekenhuis, want daar wilde ik graag bevallen. Hoe rustig Michelle was tijdens de afspraken, wat een pit kwam los tijdens de bevalling! Precies wat ik nodig had aan aanmoediging om er doorheen te komen. Samen met mijn man waren we echt een superteam! Het voelde echt dat we zo samen mijn dochter ter wereld hebben gebracht en ik er niet alleen voor stond. Zo fijn!
Ook de nazorg, alleen maar complimenten. Mijn dochter dronk niet meer goed en ook al was het al laat in de avond, na een telefoontje, ging na 10 minuten al de deurbel. Als kersverse ouder komt er al zoveel op je af, dus als je weet dat er zo’n heel team van dames voor je klaar staat dag en nacht, werkt dat er geruststellend.

Al met al, alle lof! En alle dames nogmaals dankjewel voor deze geweldige ervaring!

Eline Piët
mei 8, 2018

Vriendelijke en professionele begeleiding

Ik ben bij Puur (verloskundig centrum Veldhoven) begeleid door 3 zwangerschappen, helaas een miskraam en 2 bevallingen. Bij alle zwangerschappen ben ik altijd uiterst professioneel begeleid, zijn mijn vragen goed beantwoord en door hun vriendelijkheid was het altijd erg gezellig.

Ik was ook heel blij met het hartjes spreekuur tijdens de eerste helft van de zwangerschap. Door de miskraam was ik wat onzeker en elke week even kijken/luisteren naar het hartje heeft me veel goed gedaan. Een heel mooi initiatief!

Het is jammer dat je na je zwangerschap, kraambed en laatste controle geen reden meer hebt om te blijven komen.

Marieke
mei 9, 2018

3x is scheepsrecht

Ik heb een hele fijne laatste zwangerschap gehad…en dit kwam ook door de fijne, persoonlijke en deskundige begeleiding.
Maar ook zeker na de bevalling kon ik bij jullie terecht met vragen.
Echt TOP!

Marieke Feller
mei 14, 2018

Dikke dank je wel

Ik vond jullie geweldig

Linda jansen
mei 15, 2018

Super fijne en bijzondere tijd!

Geweldige dames die dag en nacht voor je klaar staan. Wij zijn altijd met heel veel plezier naar jullie toegekomen. Vanaf het eerste telefoontje dat ik vertelde dat ik zwanger was, voelde het goed. Ook bij de tweede zwangerschap werd ik meteen herkent. Je wordt altijd heel persoonlijk en professioneel te woord gestaan en er is altijd voelde tijd voor je vragen. Helaas twee keer een bevalling in het ziekenhuis zonder jullie, wat ik oprecht nog steeds jammer vind!

Bedankt voor de fijne tijd! Ook

Danielle
mei 15, 2018

Super bedankt voor al jullie hulp en steun!

Jullie verdienen de volle 5 sterren!
Wat ben ik blij dat jullie ons zo goed geholpen hebben, in het bijzonder Arlaine die bij ons binnen 10 minuten was nadat mijn vliezen waren gebroken bij een termijn waar we het niet verwachten. Ze heeft er voor gezorgd dat ik gewoon in veldhoven kwam te liggen, daarvoor ben ik je nog altijd dankbaar!
Uiteindelijk ook altijd jullie luisterende oor heeft ons goed gedaan en ons door de 6 weken heen gesleept die we in het ziekenhuis doorbrachten bij Jill.

Jammer dat ik waarschijnlijk bij mijn eventuele volgende zwangerschap niet meer bij jullie kan komen 🙁 daar baal ik gigantisch van!
Jullie zijn allemaal toppers!!

Heel veel liefs van Wesley, Jill en Sylvie

Sylvie Wijnen- Kersjes
juni 6, 2018

Bijzondere tijd gehad!

Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad tijdens mijn zwangerschap bij puur verloskunde! Er werd altijd met veel aandacht en zorg naar mij geluisterd. In hun prachtige praktijk was de sfeer altijd goed. Stiekem mistte ik de leuke bezoekjes zelfs nadat mijn dochter was geboren! Ik zou deze praktijk iedereen aanraden. Bedankt Michelle, maar natuurlijk ook al haar collega’s!

Anouk
juni 14, 2018

Super

Hele fijne en kundige begeleiding bij onze 4 zwangerschappen en de geboorte van 3 van onze kinderen. Helaas hebben we de laatste zwangerschap niet áf’ kunnen maken bij jullie wegens verhuizing. Maar daardoor wel het verschil meegemaakt. En wat ben ik blij dat wij 3 mooie kerels met hulp van jullie op de wereld hebben mogen zetten. En de begeleiding voor afgaand en tijdens de bevalling, maar vooral ook daarna! Daar kan menig bureau nog wat van leren!
De verhuizing naar jullie prachtige pand en de sfeer die jullie daarmee hebben gecreëerd, versterkt het gevoel wat wij bij jullie hebben gehad.

Esther
april 30, 2018

Super!!

Een super begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap! Inmiddels 1 jaar geleden, wat vliegt de tijd! Maar kijk er nog steeds met veel positiviteit op terug! Echt een aanrader voor iedereen !

Inge Pisters
april 30, 2018

Uitstekend!

goede Begeleiding tijdens mijn zwangerschap en daarna. Top team.
Bedankt voor de fijne tijd!

Liefs Renske, Jeroen en Linn

Renske Vermeer
april 30, 2018

Echte professionaliteit!!

Super bedankt voor fijne behandeling van mijn beide twee zwangerschappen!
Ik ben zo blij dat ik zojuist PUUR heb gekozen 🙂
Fantastische en enthousiaste meiden, die passie hebben voor het vak.
Altijd open en vol begrip! Top!
Ik zou iedereen eerlijk aanraden:)

Groetjes en nog meer succes!

Agnieszka, Wojtek ,Tymon en Sara

Agnieszka Bobrowska
april 30, 2018

Friendly team!

We are very happy with the care during my pregnancy. You are a very nice and friendly team!! Thank you for all the advice, professional approach and all support. With the second pregnancy will come back to you:)

Malgosia
april 30, 2018

Ontzettend warme en goede begeleiding

Tijdens mijn eerste zwangerschap zó fijn begeleid door deze dames. De persoonlijke benadering, kundige adviezen en warme uitstraling van allemaal hebben bijgedragen aan een heel fijne zwangerschap.
De tweede zwangerschap werd een tweelingzwangerschap, en dus medisch. Maar ook deze periode stond de deur open en bleef de betrokkenheid groot. Tijdens de nacontroles voelde het heel vertrouwd. Precies de ervaring die je tijdens zo’n belangrijke periode hoopt te krijgen. Ook al zijn onze kids al bijna 3 en 1, nog vaak denken we terug aan die fijne periode, super!

Evy Migchels
mei 1, 2018

Zeer prettige begeleiding!

Freja is nu bijna 1 jaar oud! De zwangerschap verliep op het laatst niet helemaal vlekkeloos, maar de hele periode ben ik erg goed door jullie begeleid! Ik voelde me altijd gehoord en op mijn gemak bij jullie. Ook na de bevalling werd ik goed geadviseerd. Nogmaals bedankt!

Mireille Vogels
mei 1, 2018

Toppers

Tijdens mijn laatste zwangerschap heb ik meer pech gehad dan bij mijn 2 eerdere zwangerschappen. Ik ben erg goed begeleid en er was erg veel aandacht voor mijn verdrietige periode! Ik vond de controles vaak gezellig en ik heb duidelijke uitleg gehad bij al mijn vragen! Een superteam en ook in de kraamweek erg gezellige bezoekjes gehad!

Mieke Gerritzen
mei 1, 2018

Super fijne veroskundigen

We zijn erg tevreden over de begeleiding. Altijd rustig, meedenkend, ondersteunend en behulpzaam.

Sylvia van der Hagen
mei 2, 2018

Geweldige begeleiding gehad!

Samen met mijn man heb ik genoten van de positieve begeleiding bij Puur. Alles was nieuwe voor ons en jullie hebben ons daar heel fijn in begeleid. Ook toen de zwangerschap wat gecompliceerd verliep, bleven jullie betrokken. Helaas konden we door onze verhuizing niet bij jullie praktijk blijven, maar we zullen jullie zeker aanraden aan andere stellen! 🙂

Marina Harinck
mei 2, 2018

Hele fijne ervaring!

Mijn naam is Amber Gooskens en ben moeder van Bram (3 jaar) en Thijs (8 maanden). Vorig jaar augustus ben ik in het MMC Veldhoven bevallen met begeleiding van Michelle. Voor mij was zo’n grote praktijk even wennen aangezien ik tijdens mijn zwangerschap van Bram in Leende woonde en toen in een kleinschalige praktijk kwam.

Ik vond het erg fijn dat ze bij Puur goed hun best doen om iedereen die in de praktijk werkt te leren kennen. Zodat je, wanneer je gaat bevallen, geen wildvreemde aan je bed hebt. Wij hebben ons tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed erg op ons gemak gevoeld. Ook vonden we dat we altijd gehoord werden en serieus genomen!

Uiteindelijk dus in het ziekenhuis poliklinisch bevallen, dat was onze eigen keus. De rust en begeleiding was top! Er werd echt gekeken naar wat ik graag wilde. Michelle, bedankt daarvoor!

Liefs, Amber en een kus van Thijs!

Amber Gooskens
mei 2, 2018

Top vrouwen

Bij mijn eerste 2 zwangerschappen had ik Nicole, Arlaine en Malou.
Dit voelde echt heel vertrouwd en persoonlijk.
Mijn tweede bevalling is zelfs een thuisbevalling geworden en dat was een geweldige ervaring dankzij Arlaine.
Bij mijn derde zwangerschap kreeg ik Monique, Janneke en Michelle erbij.
Vooral Michelle heb ik veel gezien voor mijn controles wat ook al snel als vertrouwd voelde.
Het is dat ik verschrikkelijke zwangerschappen heb, want anders was ik zo voor een 4de zijn gegaan alleen maar om hen weer te zien.
Maar ik heb gelukkig 3 wondertjes en door deze top vrouwen waren het toch bijzondere zwangerschappen , bevallingen en begeleiding naderhand.

Noortje schouten
mei 2, 2018

Professioneel, vertrouwd en persoonlijk

Tijdens beide zwangerschappen top begeleid door de dames, met veel persoonlijke aandacht. Fijn dat ik alle verloskundigen voor de bevalling al eens gezien had, zodat er geen vreemde aan mijn bed stond. En tijdens de bevalling werd goed geluisterd naar wat ik wilde en wat ik in mijn bevallingsplan had staan, erg fijn. Ook de nazorg was top. Mocht er nog een derde komen, dan kies ik zeker weer voor jullie!

Vera
mei 3, 2018

Beste hulp die je kunt wensen

Onze zwangerschap was onverwacht en daardoor zaten wij met veel vragen en wisten we niet erg veel van het hele proces maar jullie hebben ons altijd gerust gesteld en we konden altijd bij jullie terecht met vragen.
Ook hielpen jullie ook erg goed na mijn bevalling met de problemen die ik ondervond.
Mocht ik ooit weer zwanger worden zal ik zeker bij jullie komen!

Soraya
mei 3, 2018

Geweldig team Puur verloskunde Veldhoven

Ik heb 2 bevallingen met dit fantastisch team meegemaakt en raad het iedereen aan.
De controles zijn erg prettig, de dames zijn duidelijk en kundig en je kan al je vragen aan ze stellen. Ze bereiden je heel erg goed voor op de bevalling en begeleiden je ook na de bevalling en komen graag op kraambezoek een beschuitje mee eten 🙂
De dames van Puur verloskunde hebben goed contact met de kraamzorg, zodat ze altijd weten hoe het met jou en je baby gaat.
Deze dames zijn erg lief en attent voor jou en je baby, zelfs buiten hun werktijden maken ze altijd even tijd voor je.

Jacqueline van Willigen
mei 4, 2018

super tevreden

Ik heb 2 keer het geluk gehad te mogen genieten van een heerlijke zwangerschap.
Dit komt mede door de fijne en betrokken begeleiding van de dames van Puur.
Tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en ook in de kraamtijd was de begeleiding top , was er een luisterend oor en kon ik terecht met vragen.
Hoe graag ik nog een keer zwanger zou willen zijn, 2 kinderen is echt genoeg. maar mocht het zo zijn dan zou ik zeker weer bij puur terecht komen.

kitty
mei 5, 2018

Fantastisch

Ik heb 2 zwangerschappen gehad waarvan 1 volledig door de dames van Puur is begeleid en dat was heel fijn. Je mag lekker jezelf zijn met al je hormonen en onzekerheden. Altijd bereikbaar voor vragen.
Bedankt dames voor alle goede zorgen.

Marlijn de Groot
mei 6, 2018

Puur!

Gewoon top!

Professioneel en begaan. Alles werd goed uitgelegd en desnoods nogmaals en nogmaals. Zowel tijdens de bevalling als de zwangerschap als de nazorg.
Ik vond het vooral prettig dat je met iedere verloskundige al eens kennis gemaakt had voor “het echte werk ” begon.

Michelle heeft mijn bevalling erg goed begeleid! Precies wat ik nodig heb!

Nicole Mollen
april 29, 2018

Guusje klaverdijk

Mijn controles gingen voornamelijk via het ziekenhuis maar voor vragen ook na de bevalling kon ik bij jullie terecht! Jullie hebben een onwijs mooie praktijk en lieve medewerkers!

Ga zo door en bij een eventuele volgende zwangerschap kom ik zeker bij jullie.

Groeten,
Kimberley, Bart en Guusje

Kimberley Klaverdijk-Petersen
april 29, 2018

Liefdevol en geruststellend

Bij mijn eerste en tweede zwangerschap ontzettend veel steun ontvangen van de dames! Vooral bij mijn tweede zwangerschap ervaarde ik veel meer stress en kopzorgen, hier hielpen jullie mij heel erg goed bij en jullie waren altijd een luisterend oor en kwamen met fijne tips en liefdevolle woorden. Toppers allemaal! Ondertussen is onze oudste 3 jaar en de jongste 9,5 maanden! Tijd vliegt..

Matty Slaats
april 29, 2018

Super

Goede en duidelijke informatievoorziening. Deskundige begeleiding en een luisterend oor. Persoonlijk betrokken. Helaas werd ik overgedragen aan het ziekenhuis ivm de tweeling, maar de dames bleven nauw betrokken.

Maartje vd Schans
april 29, 2018

Top!

Wat een super fijne begeleiding tijdens mijn zwangerschap! Alle verloskundige zijn heel aardig en geduldig. Je kan altijd bellen voor vragen en je kan ook snel terecht als je je zorgen maakt. Helaas moest ik worden ingeleid en kreeg ik dus het personeel van het ziekenhuis. Maar direct na de bevalling kwam arlaine langs om te kijken.

Bij een tweede zwangerschap ga ik hier zeker weer naartoe!

Evelien Rooijackers
april 29, 2018

Top!

Alweer ruim een jaar geleden, maar toch laat ik nog even weten dat ik jullie praktijk aan anderen kan aanraden! Het voelde meteen vertrouwd en ik kom er met al mijn vragen terecht. Fijn ook dat veel bij jullie in huis kon. Goed dat jullie meedoen aan onderzoek. Ik moest ook even ‘afkicken’ toen ik niet meer hoefde te gaan, het was ook gewoon gezellig :).

Saskia
april 29, 2018

Fijn!!!

Ben heel blij met de kraamverzorging van puur… heel begripvol, behulpzaam, en ik had echt t gevoel als ik hun altijd voor alles kon bellen…. Bobbi is nu bijna 6 maanden en kijk nog steeds heel happy terug naar mijn zwangerschap en kraamtijd! Mis t zelfs soms wel eens….. mocht er ooit een 2e komen…. is puur zeker de verloskundige praktijk waar ik terug naar toe ga!

Cecile
april 29, 2018

Super lieve meiden

Ik beb enorm blij dat we voor puur hebben gekozen. Het zijn stuk voor stuk lieve dames. Ook enorm betrokken en je kunt ze voor alles bellen.

Angelique Vialle
april 29, 2018

Vik

Hij is al weer 8 maanden maar heb het heel fijn gehad bij jullie! Goede begeleiding fijne meiden.
En uiteindelijk met de bevalling overgenomen door het ziekenhuis helaas maar tot het laatste me goed begeleid

Yvon van de spijker
april 29, 2018

Super!

Ondanks dat ik vanaf de eerste dag van mijn zwangerschap in het ziekenhuis liep. En daar niet echt op mijn gemak was met echt praten over mijn zwangerschap. Vind ik het super fijn dat ik er voor gekozen heb en dat het kon, om vanaf 20 weken toch ook bij jullie onder controle te zijn. Het gaf mij een vertrouwd gevoel.

Chrissy
april 29, 2018

Een fijn en divers team van verloskundigen

De titel die ik deze beoordeling heb gegeven, zegt meer dan genoeg!

Hartstikke bedankt!

Groetjes,

Wil, Marissa en Giovanni Mucke

Marissa steenman
april 29, 2018

Betrokken, laagdrempelig en ervaren!

Tijdens mijn zwangerschap kon ik altijd terecht. Jullie betrokkenheid was/is ook altijd groot. Jullie zijn allemaal stuk voor stuk toppers en heb me daardoor altijd zeker gevoeld en het gevoel gehad dat het goed zou komen. Zowel tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Natascha bogaars
april 29, 2018

Geweldig fijne en vertrouwde begeleiding!

Wij hebben een super fijne zwangerschaps begeleiding gehad.
Geen vraag was te veel..
Helaas kon ik niet bij een van jullie bevallen ivm enkele complicaties.
Ook tijdens mijn kraamweek waren jullie er voor ons, altijd zo lief dat vond ik echt bijzonder!
Bij een volgende zwangerschap kies zeker weer voor Puur verkoskundig centrum!!

Evelien
april 29, 2018

Superteam

Op 14 september 2017 is Lynn geboren, wij kozen voor een badbevalling thuis en zijn daarbij fantastisch geholpen door Janneke. De controles en begeleiding zijn professioneel en voelen tegelijk vertrouwd aan. Waar het één en ander misging bij onze kraamzorg, zette Puur een tandje bij. Vol lof!

Janneke Verbaant
april 29, 2018

Super!

Wij hebben bij beide kinderen een hele fijne begeleiding gehad, zowel tijdens de zwangerschap, de thuis bevallingen en de nazorg!
Bij de tweede zijn de praktijken samen gaan voegen naar Puur en dat ging heel vloeiend, iedereen is goed op elkaar ingespeeld. Echt een aanrader!

Marieke
april 29, 2018

Bijzondere zwangerschap

Super fijne praktijk. De zwangerschap van ons tweede kindje verliep niet zo als we van te voren gedacht hadden. Maar we hebben altijd veel steun gehad vanuit de praktijk en we konden altijd rekenen op steun van hun.
Toen onze kleine geboren was en nog in t ziekenhuis lag kwamen ze ook langs.
Ondanks dat t niet zo gegaan is zoals je van te voren bedenkt heb ik toch de warmte ervaren van het team wat werkzaam is.

Lindy
april 29, 2018

Fijne ervaring en top dames!

Alweer een jaar geleden dat ik ben begeleid door de dames van Puur.
Ik heb er goede ervaringen mee gehad. Ik kon altijd terecht met vragen, ze luisteren naar je en het was ook altijd gezellig.
Ook bij de bevalling super goed begeleid.

Mocht er een tweede komen kies ik zeker weer voor Puur.

Iris
april 29, 2018

Twee zwangerschappen super fijn ont(ver)zorgt

Tijdens beide zwangerschappen fijn begeleid en ontzorgd
Vind het nog altijd jammer dat ik niet ook onder jullie begeleiding heb kunnen bevallen

Judith
april 29, 2018

Super fijne begeleiding!

De afgelopen jaren heb ik 2 keer mogen genieten van de zorg van Puur. Er is altijd een luisterend oor, er is altijd meteen goede zorg en geen vraag is te gek. Nooit heb ik ook opnieuw iets hoeven te vertellen. Er is een zeer goede overdracht naar elkaar. Veel beter als in het ziekenhuis. Bijna jammer dat ik er niet meer heen hoef!

Bregje
april 29, 2018

Toppers

Ik heb de periode bij Puur verloskunde als heel prettig ervaren. In deze bijzondere periode hebben jullie mij heel fijn geholpen en kon in bij jullie terecht wanneer ik wilde. Daarnaast vond ik het ook super dat ieder van jullie zich betrokken voelde bij onze zwangerschap, dit gaf ons heel veel vertrouwen in jullie! Jullie zijn stuk voor stuk toppers!

Brenda Smits
april 29, 2018

Top team!

Ik heb een hele fijne ontspannen zwangerschap en bevalling gehad dankzij Puur! Nicole begeleidde me super tijdens de bevalling en alle andere verloskundigen hebben me ook super goed begeleid tijdens de zwangerschap en kraambed. Ik raad jullie aan iedereen aan!

Sandra van der Heijden
april 29, 2018

Superr

Ik ben heel tevreden van Puur verloskundigen.

Sonia
april 29, 2018

Betrokken

Voor mijn eerste zwangerschap ging ik af op verhalen van vriendinnen. Zij hadden goede ervaringen bij jullie. Na dat ik bij de eerste toch medisch werd mocht ik wel bij jullie blijven komen om gezellig te kletsen. Bij de 2de ging het hetzelfde. Ik kon bij jullie ook mijn hart luchten over dingen die ik niet fijn vond. Nu 2 mooie kids verder kan ik jullie alleen maar aanraden. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jullie.

Lisette
april 29, 2018

Goede zorg

Ik ben super lief behandeld door de verloskundigen. Als ik me eigen zorgde maakte hoefde ik maar te bellen en ik kon bij ze terecht. Ze zijn een luisterend oor en hebben zoveel goeie tips. Dit is de beste verloskundige praktijk die er is.

Melanie
april 29, 2018

Geweldig

Wij zijn bevallen van onze tweeling.
Slechte start gehad door de kraamhulp.
Maar jullie hielpen er ons doorheen.
Ik heb me altijd vertrouwt gevoeld bij jullie.
Een voor een toppers!

Pien veldmeijer
april 29, 2018

Super fijne praktijk

Super fijne praktijk met allemaal leuke, lieve mensen die er werken. Zeker een aanrader om naar deze praktijk te gaan.

Mandy van den Heuvel
april 29, 2018

Super

Super fijne verloskundige praktijk waar ik allebei mijn zwangerschappen heen ben gegaan ze hebben super geholpen tijdens de zwangerschap en de bevalling was ook super👍🏽Op en top super verloskundige allemaal👍🏽

Alix Frishert
april 29, 2018

Geweldige meiden!

Puur heeft ons met beide kindjes geweldig geholpen. We konden alles vragen en voelden ons altijd welkom. De meiden zijn kundig en weten je op je gemak te stellen! Heel erg bedankt!!
Veel liefs, Mark, Linda, Koen en Pleun

Linda Dirne
april 29, 2018

Zo dankbaar!

Met 1ste zwschap tot en na de bevalling goed begeleid.. Met 2de zwangerschap miskraam gehad van een vruchtzakje… Toen we het slechte nieuws hoorde helemaal met ons meegeleefd.. en daarna ook de leuke nieuws… zwangerschap van de twins😍 Wat was ik weer zo blij en emotioneel en weer zo dankbaar dat ik in goede handen overgedragen werd bij mmc veldhoven. Top begeleiding en een hele fijne periodes achter de rug… Ik vond toch jammer dat we met 2ling zwangerschap naar het zh moesten🙈 Maar met kraambed weer een top zorg gehad.

S. Alkan
april 30, 2018

Superteam!!

De eerste keer een miskraam gehad, ook daar ben ik heel fijn in begeleid door jullie. De volgende zwangerschap is wel goed gedaan, ook is het jullie op een gegeven moment zeker gelukt om mij als controlfreak toch rustig te krijgen en me vertrouwen in mijn lijf en in de zwangerschap te geven. Toen is onze mooie dochter Lonne geboren. Ik moest wel even wennen maar leerde ook van jullie dat, dat gewoon oke is.
Hele fijne begeleiding gehad ook tijdens de bevalling, jullie wisten precies wat ik nodig had en hadden aan 1 blik van mij genoeg. Mocht er ooit een tweede komen dan ben ik zeker weer bij jullie, alleen vind ik het zo wel even prima en ben ik nu aan het genieten van ons wondertje dat mede door jullie op deze wereld is gezet.

Moniek van Loon
april 30, 2018

Uitstekende zorg

Wij zijn uiterst tevreden over Puur Verloskundigepraktijk.
Alle verloskundigen zijn zeer kundig en persoonlijk betrokken bij ons geweest.
Stuk voor stuk allemaal lieve meiden

Loes Coppens
april 30, 2018

Fijne periode

Onze zoon Krijn is nu 8 maanden (24 augustus 2017).
Ik wist pas laat dat ik zwanger was (bij 16 weken). Daar door was ik te laat voor een nipt test maar daar voor in de plaats waren de controles soms wat uitgebreider wat heel fijn was.
Kon alles vragen niks was gek, wat erg fijn was en mij ook weer gerust stelde.

Martijn, Willemijn en Krijn

W Hermens
april 30, 2018

Heel goed

Fijne begeleiding en altijd goede informatie gekregen. Rustig en altijd bereikbaar voor hulp en eventuele vragen. Ruimdenkend en heel vriendelijk!

Kelly Keeris
april 30, 2018

Fantastisch team!

Wij hebben van jullie tweemaal begeleiding mogen krijgen tijdens de zwangerschap van onze zoon Ties (2014) en onze zoon Thomas (2017). Wat een fantastisch team zijn jullie! Stuk voor stuk hebben jullie ons op ons gemak weten te stellen, al onze vragen beantwoord en nog zo veel meer❤️. We voelden ons met ons gezin zo belangrijk dankzij jullie. Heel erg bedankt!

Evelien Awouters
april 30, 2018

De beste verlokundige praktijk

Ik ben zeer tevreden van deze praktijk 🙂 Ik had de plezier met uitstekend team die mij heeft geholpen. Wij willen graag een tweede kindje en weten we zeker waar we moeten zijn, super bedankt voor de hele hulp en graag tot ziens 🙂

Groetjes Annie Todorova

A. Todorova
april 30, 2018

Hele fijne ervaring

Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor deze praktijk. Alle dames zijn betrokken, lief en kundig. Voor bijna alles kun je in de praktijk terecht doordat er verschillende gespecialiseerde verloskundigen werkzaam zijn. Niet te vergeten, de locatie is natuurlijk ook prachtig.

Mocht er nog een tweede kindje komen, dan kies ik zeker weer voor jullie!

Rita
april 16, 2018

Super begeleiding!!!!

Tijdens beide zwangerschappen en thuis bevallingen op een super prettige en vooral persoonlijke manier begeleid door deze toppers!
Onze oudste dochter werd erg leuk betrokken bij alle controles en na de super snelle thuisbevalling. Altijd erg betrokken, aandacht voor de individuele situatie, zeer professioneel en gezellig!

Mayke
april 17, 2018

super fijn!

We zijn bij onze 2de zwangerschap weer super goed begeleid, er werd naar ons geluisterd en ons zoontje werd er ook bij betrokken!

Samantha Akkers
april 16, 2018

Een heel goed gevoel

Onze dochter is nu 9 weken en ik kijk met een heel goed gevoel terug op de tijd bij ‘ PUUR’. Dat begon al bij het eerste telefoontje om door te geven dat ik zwanger was. Er werd heel oprecht blij en enthousiast gereageerd, ook al krijgen ze regelmatig dit nieuws. Elke zwangerschap is bijzonder. Alle verloskundigen komen deskundig over en ze zijn ook allemaal even aardig, waardoor ik nooit een voorkeur heb gehad. Helaas ben ik onder medische begeleiding in het ziekenhuis bevallen, maar het was fijn om de verloskundigen in de kraamweek weer te zien en het resultaat van de goede zorgen te showen, onze dochter.

Saskia
april 16, 2018

Geweldig!

Hele fijne begeleiding tijdens mijn twee zwangerschappen en bevallingen! Supermooie herinneringen aan over gehouden.
Professioneel, persoonlijk, gezellig en altijd tijd voor vragen.

Judith Renders
januari 12, 2018

Persoonlijke en kundige begeleiding

Van mij krijgen jullie een 10! Ben ontzettend blij met hoe jullie mij begeleid hebben tijdens mijn zwangerschappen en hoe Janneke en Michelle mij hebben geholpen tijdens de bevallingen. Mijn ervaring is dat jullie heel betrokken waren en er altijd tijd was voor een vraag of een praatje.

Jacqueline
december 28, 2017

Top verloskundigen

Tijdens de vorige zwangerschap zijn wij begeleid door Puur en nu jullie samen zijn gegaan hebben wij wederom voor jullie gekozen.
Wij zijn tevreden over de deskundige en persoonlijke begeleiding tijdens de zwangerschap. Het was altijd prettig om op controle te komen, waar ook vaak veel aandacht was voor onze dochter die vaak mee kwam.

Christel
december 28, 2017

Great practice

The practice made my pregnancy and delivery as comfortable and enjoyable as possible. Thank you very much for all the care and attention for me and my family!

Andreea
december 28, 2017

4x scheepsrecht top praktijk!!

Voor de 4e keer ben ik super begeleid door deze lieve, vakkundige, knappe dames. Het voelde iedere keer weer vertrouwd. Ik had geen andere praktijk willen hebben. De dames zijn een “Puur” team samen, bedankt!!!

Caroline
december 28, 2017

De geboorte van onze Lux!

Wat heb ik veel steun gehad aan Puur Verloskunde na mijn eerste miskraam. Ik was erg onzeker, maar hun hielpen mij er doorheen!
En nu heb ik een prachtige dochter, Lux in mijn armen! Bedankt dames!

Yvian van Genechten
december 30, 2017

Super lieve en gemoedelijke organisatie

We hebben het super ervaren bij Puur verloskundige. Elke verloskundige was op de hoogte van de situatie, wist hoe ze ons het beste konden helpen, altijd tijd voor je en hebben enorm in de kraamtijd hun best gedaan om van alles te regelen !!

familie Hol
december 31, 2017

Super fijne verloskundigepraktijk

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens mijn zwangerschap!
Alle verloskundige zijn erg lief en begeleiden je goed tijdens je zwangerschap je kon alles vragen en kreeg er duidelijk antwoord op!
Altijd fijne controlers en er word echt tijd voor je genomen! 😊
Jammer genoeg werd in het snel duidelijk toen mijn bevalling begon, deze niet kon gebeuren met hulp en begeleiding van de lieve dames van PUUR! Jammer genoeg moest ik na controle in het ziekenhuis blijven!
Toen ik daar lag ben ik wel nog heel fijn begeleid gerust gesteld en geholpen door Monique! Jammer genoeg kon zij mijn bevalling niet doen!
Blij dat ik bevallen was!
Maar dat hield ook in geen PUUR meer dat vond ik wel jammer!

Lieve dames super bedankt voor alles tijdens onze zwangerschap!

X Janneke & Rik & Sem

Janneke Meulenbroeks
januari 2, 2018

Wat ben ik blij met de dames van Puur verloskunde!

Wat hebben jullie ons een warm gevoel kunnen geven tijdens de zwangerschap!
Jullie zijn zo lief en begripvol, de tijd die jullie voor ons namen, fantastisch gewoon!
Niets is teveel gevraagd en we voelde ons echt een individu (groot verschil met het ziekenhuis).
Ik ben heel erg blij met jullie!

Linda Kaltenbagh
januari 4, 2018

Toppers!

Hele fijne begeleiding gehad bij beide zwangerschappen. Alle verloskundige zijn oprecht met je begaan. Ze nemen alle tijd voor je, geen vraag is hen te veel. Zowel telefonisch als in de praktijk is er een luisterend oor en een zorgzaam, behulpzaam gevoel. Je merkt bij allen de passie voor het vak. De praktijk geeft een fijne en warme huiselijke sfeer.

Monique van nuland
januari 9, 2018

Heel persoonlijk

Ik ben nu 3 keer door de lieve dames van puur begeleid tijdens mijn zwangerschappen. Alle keren heb ik het als heel persoonlijk, vriendelijk en zorgzaam ervaren. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een van de zovelen was. Er was altijd tijd voor een gezellig praatje en ik kon altijd terecht met vragen.

Hoewel ik erg blij was dat de bevalling achter de rug was, betekende dat ook dat de controles bij puur niet meer hoefden. Dat was dan wel weer jammer 🙂

Ik zou ze iedereen aanbevelen!

Elze Tutelaers
augustus 20, 2017

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de verloskundige zorg van Puur, met name over de goede combinatie van deskundigheid/professionaliteit enerzijds en warmte/betrokkenheid anderzijds.
We zouden Puur absoluut aanraden.

Merel Eilers
0
oktober 3, 2017

Superfijne begeleiding!

Wij zijn ontzettend goed begeleid tijdens 2 fijne zwangerschappen. Stuk voor stuk toppers die betrokken zijn bij de zwangerschap en het kraambed. Zeker ook na de fusie niets dan lof voor alle dames!

Wendy Schennink
juli 31, 2017

Bedankt

Met veel zorg, kennis en vertrouwen begeleid.
In het bijzonder Nicole en Michelle, zij mij/ons door ups&downs de gehele zwangerschap heen hebben geholpen.
Super bedankt!
Aanrader voor alle zwangere

Linda
augustus 1, 2017

Prettige begeleiding

Tijdens mijn twee zwangerschappen ben ik goed begeleid door de dames van Puur. Er wordt goed naar je geluisterd en meteen actie ondernomen als het nodig is.
Ook na de bevalling wordt er regelmatig een bezoekje afgelegd voor nacontrole, wat ik erg waardeerde!

Mireille Vogels
augustus 15, 2017

Geweldig

Kort en krachtig, een super praktijk met goede en enthousiaste werknemers! Ik zou iedereen deze praktijk aanraden! Ga vooral zo door.

Iris X

Iris van het Hof
juli 31, 2017

Van begin tot eind

Het krijgen van een kindje is een fantastische reis maar niet altijd de makkelijkste.
Voor sommige is de weg wat langer en voor andere zit hij vol met kuilen.
Maar hoe je weg ook is de dames van Puur staan altijd voor je klaar om je te helpen op alle manieren die mogelijk zijn.
Altijd kon ik bellen of mailen met alle vragen die er waren. Geen vraag was te gek en het antwoord was altijd vriendelijk en geruststellend.
Tijdens mijn bevalling werd al vrij snel duidelijk dat dit niet zou gaan verlopen zoals ik het in mijn hoofd had. En wat ben ik blij met de steun die Monique me daarin geven heeft en de fantastische begeleiding naar het ziekenhuis. Gelukkig mochten we na de bevalling vrij snel weer naar huis.
Maar eenmaal thuis bleef onze zoon suf en had moeite met drinken. We zijn onze kraamverzorgster en de dames van Puur, in het bijzonder Nicole, nog iedere dag dankbaar dat ze zo alert gereageerd hebben hierop en we op tijd weer in het ziekenhuis waren. Ook daar hebben alle dames ons bezocht om te informeren hoe het ging en om een hart onder de riem te steken.
Dames jullie zijn kanjers en mocht er ooit een broertje of zusje komen dan zijn jullie de eerste die ik bel en komen we erg graag weer bij jullie langs!

Marlène
juni 13, 2017

Betrokken en vertrouwd.

Wij zijn erg tevreden over de praktijk. De verloskundigen zijn heel kundig betrokken en geïnteresseerd. Wij voelde ons allebei meteen heel erg op ons gemak.
Ik heb de nieuwe praktijk alleen gezien bij de nacontrole, maar die is prachtig en maakt het plaatje helemaal compleet.
Als het aan ons ligt komen we nog een keer terug…

Anke van Kemenade
juni 9, 2017

Super fijne zorg tijdens de zwangerschappen

Met beide zwangerschappen hier geweest en ondanks dat ik bij beide kindjes over moest gaan op controles en bevalling in/door t ziekenhuis mocht ik blijven komen voor de andere controles en geruststelling . Ook tijdens de ziekenhuis opname voor de bevalling zelf zeer betrokken! En fijne nazorg!
Een dikke tien!

Judith
mei 2, 2017

Geweldig

Wat een fijne praktijk!
Leuke meiden met een super goede begeleiding!
Inmiddels is onze dochter Olivia alweer 15 weken.
We hebben de bevalling heel erg goed doorstaan met de geweldige ondersteuning van Janneke.
Ook werd onze zoon er heel erg leuk bij betrokken tijdens afspraken en na de bevalling
Ik heb alleen maar positieve woorden voor deze verloskundigen!

April Teeuwen
mei 9, 2017

Wat een super team!

Alle drie mijn zwangerschappen ben ik begeleid door deze super dames.
Altijd een luisterend oor, voldoende tijd voor je en mijn andere kinderen werden steeds betrokken bij alles. Echt super!

Angela Janssen
mei 11, 2017

Bedankt voor alles!

3 zwangerschappen en allemaal anders qua begeleiding. Bij jullie begonnen met Robin,maar uiteindelijk door het ziekenhuis overgenomen. Met Tjeu helemaal de begeleiding daar gehad en bij Noa gelukkig alles een keer bij en met jullie. Qua begeleiding was dat de allerfijnste! Jullie zijn lief, behulpzaam, luisteren, geven advies en denken mee. Dankjewel voor alles! En hoewel waarschijnlijk niet meer op de praktijk: Hopelijk nog eens tot ziens!

Ellen
mei 9, 2017

Super begeleiding!

De begeleiding is super! De verloskundigen nemen alle tijd voor je en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden zowel op het spreekuur als telefonisch. Ze hebben zeer zeker bijgedragen aan een fijne zwangerschap. Ik kijk er met plezier op terug!

Corinne
maart 31, 2017

Liefdevolle persoonlijke zorg!

Bij beide zwangerschappen zijn we bij puur onder controle geweest, altijd tijd voor je en voor vragen tussen de controles door. Ook bij de tweede zwangerschap werd ons zoontje betrokken bij de onderzoekjes tijdens de controles, dit maakte de zwangerschap en het krijgen van een zusje “echt” voor hem.

Het was even wennen voor ons de praktijken die samen gefuseerd zijn, maar de organisatie van de zorg bleef voorop staan. De zorg tijdens beide bevallingen was top! Veel aandacht voor mijn welzijn tijdens de bevalling maar ook zeker voor de kindjes. Door puur hebben wij nu twee gezond kindjes op de wereld gezet, ontzettend bedankt Arlaine en Nicole.

Veel succes met jullie praktijk voor de toekomst.

Daniëlle van de kerkhof
maart 31, 2017

Echte toppers!

Enorm bedankt voor de fijne begeleiding van beide zwangerschappen. Jullie zijn er als dat nodig is, stellen je gerust en bieden een luisterend oor. Fantastische enthousiaste meiden die passie hebben voor het vak. Bedankt!

Marlijn de Groot
maart 31, 2017

Mooie thuisbevallingen

Twee van mijn drie wondertjes zijn onder begeleiding van PUUR Verloskunde op de wereld gezet!

We hebben de begeleiding heel fijn ervaren. De controles waren persoonlijk en ook prettig voor mijn andere kinderen. Ze werden er ook bij betrokken wat leuk voor ze was en als ze lekker wilden spelen kon dat ook.

Ik kijk heel goed terug op twee thuisbevallingen. Doordat ik vertrouwen in PUUR Verloskunde had en ze enorm veel rust uitstralen heb ik mijn twee erg snelle bevallingen toch als heel rustig ervaren.

Nicole en Duuk
maart 31, 2017

Super begeleiding

Wij hebben de begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en de nacontroles als zeer prettig ervaren. Iedereen is zeer kundig, maar vooral ook heel menselijk, empathisch, vriendelijk en flexibel.

Het is fijn dat er ook mogelijkheid is voor spreekuren in de avond en de overdracht naar elkaar is heel goed.

Kortom, zeer fijne en goede zorg!

Dorien Lobbezoo
maart 31, 2017

Professioneel en betrokken

Ik heb de zorg door Puur als zeer positief ervaren. Ik was er meteen op mijn gemak en kon er altijd met mijn vragen terecht. Richting de bevalling ben ik goed betrokken in de keuzes met een gezonde zoon als prachtig resultaat!

Saskia
maart 31, 2017

Prettige verloskundigenpraktijk

In december 2013 en januari 2017 hebben we beide keren een mooie bevalling gehad. De dames van Puur verloskundig centrum bieden fijne hulp, we hebben de controles dan ook altijd prettig ervaren. Wij zijn enorm trots dat wij mede dankzij de hulp van Puur een mooie zoon en dochter hebben gekregen

Mieke Vennix
maart 31, 2017

Verloskundigen met passie

Ik ben begonnen bij de groepspraktijk Veldhoven. De zorg rondom mijn zwangerschap heb ik als zeer goed ervaren. Ze stonden 24 uur per dag voor je klaar en kon altijd bellen als je vragen had. Wat ik merkte in de praktijk dat je hier echt geen nummer was maar dat de tijd voor je name ook al liep daardoor het spreekuur uit. Tijdens mijn zwangerschap een paar keer doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daarna namen ze weer contact op hoe het met mij ging echt zeer betrokken. Met de fusie gaven ze de mogelijkheid om de andere verloskundige beter te leren kennen super was dat.

Jammer genoeg hebben ze mijn bevalling niet mogen begeleiden maar top dat ze dan nog bellen of ze iets voor mij konden betekenen. Als ik ooit een volgende zwangerschap zou hebben zou ik weer kiezen voor hun.

Dames ga vooral zo door jullie zijn dames met passie voor het vak.

Succes met alles!

Groetjes Danielle

Danielle
maart 31, 2017

Onze ervaring

Wij zijn zeer tevreden over onze tijd dat we bij de praktijk kwamen. We zijn deskundig en vriendelijk geholpen en konden altijd terecht met vragen of evt een extra controle. Ik ben voor de nacontrole op de nieuwe locatie geweest en het ziet er super uit! Ook hier ben ik wederom goed geholpen. Mocht het ons gegund zijn om nog een tweede kindje te krijgen, dan komen we zeker weer bij jullie terug!

Groetjes en hopelijk tot de volgende keer!

Liselotte Dijk, Nick van den Boogaard en Benthe
maart 31, 2017

Een fijne periode

Wij kijken met heel veel plezier terug op de periode dat wij tijdens de zwangerschap op controle zijn geweest bij Puur Verloskundig Centrum Veldhoven. Wij hebben de zorg van de verschillende verloskundigen als zeer prettig ervaren. De persoonlijke aandacht en de 100% betrokkenheid maakt dat wij een hele fijne periode hebben gehad.

Dirk en Marieke
maart 24, 2017

Wat een toppers

Jullie krijgen van mij zeker een 5 ik heb zo’n mooie tijd bij jullie gehad.

Je kan altijd met je vragen terecht dag of nacht. Fijne afspraken zowel in de avond zodat ook manlief mee kon. Voelde me altijd op mijn gemak goede zorg hele lieve mensen. Alles werd goed in de gaten gehouden, en dat geeft je een fijn gevoel. Ik heb 2 zwangerschappen bij jullie gelopen met een super gevoel. Wie weet kom ik terug maar dat zien we in de toekomst.

Jullie zijn stuk voor stuk toppers succes met jullie nieuwe stekkie.

Michelle
januari 27, 2017