Verloskundig Centrum Veldhoven
4.8
46 beoordelingen
Dorpstraat 120, Veldhoven
[email protected]
040 255 3975
DutchEnglish

Nacontrole

We zijn benieuwd hoe het met je gaat. Een afsluitende controle rond 6 weken na de bevalling op de praktijk.
Logo

Na een periode van intensief contact plannen we een afsluitende controle ongeveer 6 weken na de bevalling bij ons op de praktijk. Het leukste is om de nacontrole te plannen bij de verloskundige die je bevalling heeft begeleid.

We bespreken hoe het gaat en wat jullie ervaringen zijn over het verloop van de zwangerschap, bevalling en kraambed. We vragen naar het verloop van je herstel. Tijdens de afspraak meten we nog één maal je bloeddruk, je ijzergehalte en eventueel je gewicht. Ook kunnen we nog een keer kijken naar de genezing van een eventueel litteken en voelen we met een inwendig onderzoek naar de spanning van je bekkenbodem. We voelen naar je buikspieren en geven tips omtrent fysieke inspanning en de opbouw naar sporten. We bespreken nogmaals de anticonceptie en mogelijk zijn er adviezen voor een volgende zwangerschap.

Ook wanneer je bij de gynaecoloog bent bevallen en we je gezien hebben voor de nazorg tijdens het kraambed, ben je van harte welkom voor een nacontrole afspraak.

Graag horen we hoe je onze zorg hebt ervaren. Natuurlijk is een goede beoordeling heel fijn, maar zeker ook wanneer je nog tips of adviezen voor ons hebt vernemen we dat graag! Op die manier kunnen we onze zorg nóg beter maken.

We waarderen het als je onze zorg middels onze cliëntenenquête wil beoordelen.

cross