Verloskundig Centrum Veldhoven
4.8
46 beoordelingen
Dorpstraat 120, Veldhoven
[email protected]
040 255 3975
DutchEnglish

Kraambed

Hoera de baby is geboren! Nu begint het kraambed. We ondersteunen je graag, zowel fysiek als mentaal, geven hulp bij de voeding en zijn er als er zich problemen voordoen.
Logo

De bevalling is achter de rug en je harde werken is beloond! Nu begint het kraambed. Het is feest maar het is nu ook zeker tijd om uit te rusten, te herstellen en je kindje te leren kennen. Er komt veel op je af: hele mooie momenten maar ook een nieuw ritme en nieuwe emoties. Ook nu kun je rekenen op onze steun en begeleiding.

Tijdens de eerste 8 tot 10 dagen na de bevalling komen we meerdere keren langs. We controleren dan zowel moeder als baby. We werken nauw samen met de kraamverzorgster maar we blijven de eindverantwoordelijke. Bij problemen zal de kraamverzorgster altijd met ons overleggen!

De kraamverzorgster zal minimaal 3 uur per dag aanwezig zijn en helpt bij de voeding, het verzorgen van de baby en van eventuele oudere kinderen. Ze geeft veel informatie en beantwoord alle vragen die jullie hebben. In principe krijg je acht dagen zorg. Indien nodig kan door ons deze zorg verlengd worden, hiervoor maken we gebruik van het LIP (Landelijk Indicatie Protocol).

De dienstdoende verloskundige is dag en nacht bereikbaar wanneer dat nodig is. Bel ons in ieder geval wanneer:

  • Moeder koorts heeft (Boven 38,0°C)
  • Moeder ruim bloedverlies heeft
  • Kind koorts of ondertemperatuur heeft. (Boven 37,5°C of onder de 36,5°C)
  • Kind niet wil drinken
  • Kind suf overkomt en een gele kleur heeft

Aanvraagformulier los kraambed

Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op om een afspraak in te plannen. Indien je binnen 2 werkdagen niet gebeld bent is er waarschijnlijk iets misgegaan en verzoeken we je om zelf even contact op te nemen met onze assistente op het telefoonnummer 040- 255 39 75. Er is elke werkdag een assistente aanwezig van 8.00-17.30u.

Persoonsgegevens


Contactgegevens


Medische gegevens


Partnergegevens


Verzekeringsgegevens


Opmerkingen


Einde vragenlijst

Druk op verzenden om het aanvraagformulier in te dienen. Het venster zal zich daarna vanzelf sluiten. 


cross