040-2553975

Visie

Het meemaken van een zwangerschap en bevalling is een van de mooiste, belangrijkste en spannendste gebeurtenissen in je leven. Wij zijn er van overtuigd dat je met de juiste, deskundige en persoonlijke begeleiding het vertrouwen krijgt dat je nodig hebt tijdens deze tijd.

Wij geloven in de kracht die je als vrouw hebt om dit bijzondere proces door te maken en benaderen dit vanuit fysiologisch oogpunt. Dit betekent dat we opgeleid zijn om de zwangerschap en bevalling niet onnodig in de medische sfeer terecht te laten komen. 
PUUR is een vooruitstrevende praktijk die zich inzet voor innovatie die de (eerstelijns) geboortezorg ten goede komt. Als eerstelijns verloskundigen begeleiden we zwangere vrouwen zolang alles fysiologisch verloopt. Wanneer blijkt dat een zwangerschap of baring niet normaal verloopt, maken we een inschatting van de aard en ernst van de complicatie. Tijdens deze risicoselectie kijken we of er specialistische zorg nodig is en verwijzen we je zo nodig naar de gynaecoloog.
We werken nauw samen met het Maxima Medisch Centrum Veldhoven volgens duidelijke richtlijnen. Omdat iedere zwangerschap anders is hebben we wekelijks overleg met de gynaecologen waarin we alle nieuwe zwangere bespreken om zo de beste en meest veilige zorg in te richten rondom jouw zwangerschap en bevalling.

We delen de visie dat je vooral tijdens de bevalling moet doen waar jij je als vrouw goed bij voelt. Wij begeleiden je graag thuis maar zijn met net zoveel liefde aanwezig bij een poliklinische bevalling. Jouw wensen en ideeën staan bij ons centraal.

Bij PUUR – Verloskundig Centrum Veldhoven bieden we een breed scala op het gebied van verloskundige zorg. Je kunt bij ons terecht voor alle zorg rondom de preconceptie, zwangerschap, (pret)echo’s, bevalling, kraambed en anticonceptie.
Wij staan voor het opbouwen van een vertrouwensband door het aanbieden van continue en persoonlijke zorg. Binnen de praktijk krijg je een casemanager toegewezen, dit is een van de verloskundige die voor jou klaarstaat op de meest belangrijke momenten tijdens de zwangerschap.